Impro liga: Maske so padle

200621 Impro liga

Impro liga: Maske so padle

nedelja, 21. junij ob 20:00

V nedeljo, 21. 6. ob 20h bodo v KUD CSK France Prešeren na zaključni predstavi sezone Impro lige maske odvrgli predstavniki vseh letošnjih tekmovalnih ekip.

Z nami bodo:
Banda Ferdamana Zlatorog
Shakira Shakira Kobla
Impro Ljubljana Rog
Smeti TAM
Okvrd Adria in
Pasji kašelj Mura.

Vse letošnje ekipe so se skozi sezono predano borile v športnem duhu, z vetrom v laseh, z zdravim duhom v zdravem telesu in v svoji različnosti osvojile srca nepreštetih navijačev.

Vmes je prišla epidemija. Trenirana telesa so čakala za vrati svojih stanovanj. Sanjala so igrišče, si potihem prepevala himne, si predstavljala očesni stik s športnimi entuziasti in čakala na nakazila sponzorjev, ki nikoli niso prišla na transakcijske račune. Podjetja so vmes propadla, iskrivi in življenja polni mladi športni talenti pa so ostali brez vabil v klube, tekmovalnih končnic in poti naprej.

Danes smo v juniju. Sezona v gledališču se zaključuje, zastor bo padel. Vabimo te na zaključno predstavo. Maske bodo padle. Srca zaigrala. Svoboda in igra bosta vse prisotne povezali v skupnost. Vstopamo v poletje. Kot zmagovalec te športne sezone pa bo pokal pod sezono 2019/2020 zaznamoval napis – K(o)rona.

Pridi na spontano gledališko doživetje.
Tvoja Impro liga, najbolj športno gledališče.

Improvizatorji in improvizatorke:

Moderira: Urša Strehar Benčina (najboljša moderatorka sezone 2018/19)
Glasbenik: Vid Terzer

Obiskovalce prosimo, da v dvorano vstopajo z maskami.


Impro liga je temeljni program improvizacijskega gledališča pri nas, ki poteka že od leta 1993. Glavnina programa poteka kot državno tekmovanje impro gledaliških skupin, program pa je stičišče slovenskih improvizatorjev in improvizatork.

Sezono 2019/2020 kot rdeča nit zaznamuje šport in odnos med športom in kulturo. Posvečamo se raziskovanju športnega spektakla, ognjevitosti, vztrajnosti in moči, performativnosti v športu in športnim elementom v gledališču ter iščemo športni, kulturni in družbeni komentar.

Produkcija: Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO

 

200621 vstopnica impro liga

X
X
X
X
X
X