Impro liga

CSK IMPRO LIGA

Impro liga

Smeti TAM vs Banda Ferdamana Zlatorog

nedelja, 12. januar ob 20:00

 

To nedeljo, 12. 1. ob 20h se bosta v CSK France Prešeren na predstavi Impro lige pomerili ekipi Smeti TAM in Banda Ferdamana Zlatorog.

Smeti so ostanki zgodovine, pomešani s svežimi surovinami, ki obetajo velike izpuste brez filtra, Banda Ferdamana pa so z lugom podmazana štajerska impro velesila. Oboji so že večkrat dokazali, da z njimi ni dobro češenj zobati, saj so hitri in spretni na področju impro gledališča in tudi tokrat se bodo borili z vsemi svojimi gledališkimi in športnimi znanji.

Obe ekipi nevprašljivo ciljata na zmago. Na predstavi se nam tako obetajo pokrivanje igralcev, drzne teme, sočne zgodbe in nepričakovani izzivi.

Pred nami je torej zabavno-tekmovalna improvizacijska predstava, po kateri boste lahko rekli le to, da štajerske tovarne dobro vedo, katere upe se splača sponzorirati.

Pridi na spontano gledališko doživetje.
Tvoja Impro liga, najbolj športno gledališče.

Improvizatorji in improvizatorke:
Smeti so kapetan Jan Hrušovar, Tereza Kolbezen, Katarina Vodnik, Miha Možina, Luka Korenčič, Sašo Weilgoni – Miš in Črt Lipnik.
Ekipo podpira Tovarna avtomobilov Maribor.

Banda Ferdamana so kapetanka Mojca Frim, Eva Štingl, Vid Lobnik, Blendor Sefaj, Tim Andrić, Nika Matanović, Žiga Pigac, Jasmina Čuješ, Matic Komel in Matic Ačko.
Ekipo podpira Tovarna Zlatorog.

Vstopnina: 8 eur oz. 6 za študente, dijake in brezposelne ob predložitvi potrdila.
Vstopnice bodo na voljo na dan predstave od 19h dalje.


Impro liga je temeljni program improvizacijskega gledališča pri nas, ki poteka že od leta 1993. Glavnina programa poteka kot državno tekmovanje impro gledaliških skupin, program pa je stičišče slovenskih improvizatorjev in improvizatork.
Sezono 2019/2020 kot rdeča nit zaznamuje šport in odnos med športom in kulturo. Posvečamo se raziskovanju športnega spektakla, ognjevitovsti, vztrajnosti in moči, performativnosti v športu in športnim elementom v gledališču ter iščemo športni, kulturni in družbeni komentar.

Produkcija: Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO

200112 Impro liga

X
X
X
X
X
X