Impro liga: Pasji kašelj Mura vs Okvrd Adria

Impro liga: Pasji kašelj Mura vs Okvrd Adria

nedelja, 26. januar ob 20:00

To nedeljo, 26. 1. ob 20h se bosta pomerili v CSK France Prešeren na predstavi Impro lige pomerili ekipi Okvrd Adria in Pasji kašelj Mura.

Okvrd so simpatično zmedeni ljubljanski letalci polni upanja in hrepenja po nečem višjem, Pasji kašelj pa muralistično-elegantni prostovoljni veterinarji.

Obe ekipi sta kljub svoji različnosti s srcem in dušo predani športnemu duhu v gledališču. Verjameta v stil, prezenco in elegantni pristop na športnih prizoriščih. Obetajo se nam skrbno odmerjeni skoki, mehki padci, sofisticirane ideje in ponos ob ciljni črti pod geslom Vse za naše sponzorje.

Pred nami je torej improvizacijska poslastica, po kateri boste lahko rekli le to, da je zmaga zapisana v prvem vtisu.

Pridi na spontano gledališko doživetje.
Tvoja Impro liga, najbolj športno gledališče.

Improvizatorji in improvizatorke:
Okvrd so kapetanka Pia Marija Žugman, Jure Povšin, Katja Predan, Teodora Švet, Noah Novšak, Rok Štemberger, Mojca Hrabar in Lara Prijatelj.
Ekipo podpira Adria Airways.

Pasji kašelj so kapetanka Tia Okič, Eva Bezek, Timotej Novaković, Urh Mlakar, Gregor Treska, Alja Ravnik, Luka Piletič in Tjaša Breznik.
Ekipo podpira Tovarna Mura.


Impro liga je temeljni program improvizacijskega gledališča pri nas, ki poteka že od leta 1993. Glavnina programa poteka kot državno tekmovanje impro gledaliških skupin, program pa je stičišče slovenskih improvizatorjev in improvizatork.
Sezono 2019/2020 kot rdeča nit zaznamuje šport in odnos med športom in kulturo. Posvečamo se raziskovanju športnega spektakla, ognjevitovsti, vztrajnosti in moči, performativnosti v športu in športnim elementom v gledališču ter iščemo športni, kulturni in družbeni komentar.

Produkcija: Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO

blank

X
X
X
X
X
X