Impro liga: Pasji kašelj Mura vs Smeti TAM

CSK impro liga 200223

Impro liga

Pasji kašelj Mura vs Smeti TAM

nedelja, 23. februar ob 20:00

To nedeljo, 23. 2. ob 20h se bosta pomerili v CSK France Prešeren na predstavi Impro lige pomerili ekipi Pasji kašelj Mura in Smeti TAM.

Smeti so ostanki zgodovine, pomešani s svežimi surovinami, ki obetajo velike izpuste brez filtra, Pasji kašelj pa muralistično-elegantni prostovoljni veterinarji.

Obe ekipi sta kljub svoji različnosti predani športnemu duhu v gledališču. Verjameta v stil, prezenco in vonj na športnih prizoriščih. Obetajo se nam sveže kreacije, še nepoznani predmeti, (pol)izdelki vseh vrst, hitri manevri in trajnost pod geslom Vse za naše sponzorje.

Pred nami je torej improvizacijska poslastica, po kateri boste lahko rekli le to, da so športne zmage aktualne precej dlje kot kolekcija jesen-zima.

Pridi na spontano gledališko doživetje.
Tvoja Impro liga, najbolj športno gledališče.

Improvizatorji in improvizatorke:
Pasji kašelj so kapetanka Tia Okič, Eva Bezek, Timotej Novaković, Urh Mlakar, Gregor Treska, Alja Ravnik, Luka Piletič in Tjaša Breznik.
Ekipo podpira Tovarna Mura.

Smeti so kapetan Jan Hrušovar, Tereza Kolbezen, Katarina Vodnik, Miha Možina, Luka Korenčič, Sašo Weilgoni – Miš in Črt Lipnik.
Ekipo podpira Tovarna avtomobilov Maribor.


Impro liga je temeljni program improvizacijskega gledališča pri nas, ki poteka že od leta 1993. Glavnina programa poteka kot državno tekmovanje impro gledaliških skupin, program pa je stičišče slovenskih improvizatorjev in improvizatork.
Sezono 2019/2020 kot rdeča nit zaznamuje šport in odnos med športom in kulturo. Posvečamo se raziskovanju športnega spektakla, ognjevitovsti, vztrajnosti in moči, performativnosti v športu in športnim elementom v gledališču ter iščemo športni, kulturni in družbeni komentar.

Produkcija: Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO

200223 Impro liga

X
X
X
X
X
X