XV. Medfakultetno impro prvenstvo

200326 Impro liga

XV. Medfakultetno impro prvenstvo

četrtek, 26. marec ob 19:00

V marcu, študentskem mesecu kulture že tradicionalno poteka Medfakultetno impro prvenstvo med ekipami fakultet Univerze v Ljubljani. Letos obeležujemo že 15. edicijo študentskega impro turnirja!

Kaj je impro?
Improvizacijsko gledališče je oblika gledališča brez vnaprej določenega teksta in brez režiserja_ke, ključno vlogo pa igra občinstvo s podajanjem predlogov. Gledališka predstava tako nastaja spontano in odzivno samo enkrat pred očmi gledalcev in gledalk. Gledališki improvizatorji so ustvarjalci, ki na predstavi impro gledališča igrajo, sproti ustvarjajo zgodbo in karakterje ter jo hkrati režirajo.
Impro liga je temeljni program impro gledališča v Sloveniji, kjer so predstave večinoma oblikovane kot impro tekme, na katerih se v športnem duhu pomerita dve ekipi improvizatorjev. Prizori so kratki, zabavni, celotna predstava pa temelji na interaktivnem stiku z občinstvom, ki podaja predloge in ocenjuje prizore.

Medfakultetno impro prvenstvo vsako leto predstavlja izkušene študente improvizatorje z različnih fakultet, ki se na turnirju pomerijo za častni naziv najboljše študentske ekipe v Ljubljani. Prvenstvo poteka v treh večerih:
– v sredo, 11. marca,
– v sredo, 18. marca in
– finale v četrtek, 26. marca.
Vstop na vse predstave je brezplačen. Potrebno je samo prevzeti brezplačno vabilo. Obiskovalci z vabilo bodo imeli prednost pri vstopu v dvorano!

200326 vstopnica Impro liga

Kateri faks je res najboljši in kje se kalijo najbolj iznajdljivi in razgledani improvizatorji? Pridi navijat za svojo ekipo!

KJE in KDAJ:

– Prvi večer predtekmovanja: SRE, 11. marec ob 19h v Študentskem Kampusu.
Brezplačne vstopnice bodo na voljo 1 uro pred predstavo.

– Drugi večer predtekmovanja: SRE, 11. marec ob 19h v Študentskem Kampusu.
Brezplačne vstopnice bodo na voljo 1 uro pred predstavo.

– Finalni večer: ČET, 26. marec ob 19h v CSK France Prešeren.
Brezplačna vabila so na voljo na spletni strani CSK in 1 uro pred predstavo.

Več informacij na: www.impro-liga.si in na https://www.facebook.com/improliga.si/

Produkcija: Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO, program Impro liga
Projekt poteka s podporo ŠOU v Ljubljani.

X
X
X
X
X
X