Impro liga: Impro Ljubljana Rog vs Pasji Mura

200422 Impro liga CSK

Impro liga: Impro Ljubljana Rog vs Pasji Mura

nedelja 12. april ob 20:00

V nedeljo, 12. 4. ob 20h se bosta v CSK France Prešeren na predstavi Impro lige pomerili ekipi Impro Ljubljana Rog in Pasji Mura.

Impro Ljubljana so urbani biciklarski nostalgiki prestolnice z veliko kondicije, Pasji kašelj pa muralistično-elegantni prostovoljni veterinarji.
Obe ekipi sta kljub svoji različnosti s srcem in dušo predani športnemu duhu v gledališču. Verjameta v povezanost duha in telesa in kolektivnega duha na športnih prizoriščih. Obetajo se nam usklajene skupinske akcije, spomladanska rekreacija in ustvarjalne povezave pod geslom Vse za naše sponzorje.
Pred nami je torej improvizacijska poslastica, po kateri boste lahko rekli le to, da pomlad v prestolnici predstavlja najboljše kolekcije.

Pridi na spontano gledališko doživetje.
Tvoja Impro liga, najbolj športno gledališče.

Improvizatorji in improvizatorke:
Impro Ljubljana so kapetan Jaka Korošec, Tomaž Suhovršnik, Nina Beganović, Eva Lasič, Domen Blatnik, Peter Bizjak, Kristjan Kolar, Kristina Popit in Peter Šanović.
Ekipo podpira Tovarna koles Rog.

Pasji so kapetanka Tia Okič, Eva Bezek, Timotej Novaković, Urh Mlakar, Gregor Treska, Alja Ravnik, Luka Piletič in Tjaša Breznik.
Ekipo podpira Tovarna tekstila Mura.

Impro liga je temeljni program improvizacijskega gledališča pri nas, ki poteka že od leta 1993. Glavnina programa poteka kot državno tekmovanje impro gledaliških skupin, program pa je stičišče slovenskih improvizatorjev in improvizatork.
Sezono 2019/2020 kot rdeča nit zaznamuje šport in odnos med športom in kulturo. Posvečamo se raziskovanju športnega spektakla, ognjevitovsti, vztrajnosti in moči, performativnosti v športu in športnim elementom v gledališču ter iščemo športni, kulturni in družbeni komentar.

Produkcija: Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO

200412 vstopnica impro liga

X
X
X
X
X
X