Elevation

200620 Elevation

Elevation

sobota, 20. junij ob 23:00

Se še spomnite pošasti, ki je nekega dne prišla na Zemljo in potovala od mesta do mesta ter se naseljevala v ljudeh?
Ta pošast se je hranila s tišino in poskrbeti moramo, da se ne vrne nazaj. Zdaj, ko je že skoraj premagana je torej čas, da dokončno odženemo še tišino. Zadevo bomo uredili tako kot se spodobi in večer začeli s sproščeno house glasbo, kasneje pa ga bomo stopnjevali do drznejših techno ritmov.
Poslovimo se od pošasti, še vedno pa pazimo nase in drug na drugega!
————————————————————-
*Lucca Loggia*
Prvi stik z gramofoni je imel že v najstniških letih in najprej je publiko zabaval s tršimi Hard Techno in Schranz ritmi pod imenom Ouzo. Kasneje se je njegov okus za glasbo spremenil in zdaj ustvarja harmonijo s House, Melodic techno/house in Tech-house zvrstmi. Pojavljal se je že po celotni Sloveniji in si delil oder tudi z nekaterimi svetovno znanimi DJ-i, kot so Claptone, Mousse T. in Mike Vale. Vedno se trudi, da na svoje nastope prinese nekaj svežega in posebnega. Njegov cilj je združiti čim več različnih ljudi, ki uživajo v enaki glasbi – glasbi, ki je narejena za vse.
Najprej je bil kot ritem, ki se je spremenil v melodijo, zdaj pa lahko z njim plešemo v harmoniji!

https://www.facebook.com/luccaloggia/
https://www.instagram.com/luccaloggia/
https://soundcloud.com/luccaloggia
https://www.mixcloud.com/luccaloggia/
————————————————————-
*Anže Ramšak aka Ramzes *
Ramzes stari faraon je bil eden najbolj znanih zavetnikov mačk v starem egiptu. V novem svetu pa se dviga novi faraon elektronske scene in s tem zavetnik vseh ljubiteljev tehna.
————————————————————-
*Rocky’Rolla*
Uživa v vrtenju underground elektronske glasbe. Zanima ga vse med housom in technom, kjer ga najbolj navdušujejo funky, deep in melodični zvoki. V svojih setih rad združuje različne žanre. V zadnjem času veliko pozornosti posveča žanrom kot so melodic techno, melodic house ter tech house.

https://www.mixcloud.com/RockyRolla/

200620 vstopnica Elevation

X
X
X
X
X
X