7ate9 + gosti

7ate9 CSK

7ate9 + gosti

četrtek, 9. april ob 20:00

Zgodilo se je zasneženega ponedeljkovega večera. Tisti večer so se križala poti Sebastjana, Aljaža, Urbana in njegove kitare, ki je bila kriva, da se je po nekaj kozarcih rodila ideja o bandu. Ena od redkih novoletnih obljub, ki se je uresničila. Kmalu za tem smo začeli ustvarjat svoje avtorske pesmi. Ko se je leta 2018 pridružila še Ina, je band dobil novo podobo oz. v tem primeru, neverjeten vokal. V začetku 2019 smo se prvič predstavili kot skupina 7ATE9 na prvem nastopu na Šourock – in prišli v finale. Tekom leta smo krepko okrepili naš repertoar avtorskih komadov in priredb, prav tako smo imeli možnosti se predstaviti na različni odrih in priložnostih. Skupini sta se nedavno pridružila še David in Nejc, ki k celoti prispevata vsak svojo specifično noto.
Skupino sestavlja 6 članov s povprečno starostjo 26.5 let. Člani prihajamo iz območja znamenitega Boča, ki je najvišji vrh Štajerske.

200409 vstopnica 7ate9
Člani 7ATE9:
Ina Olup – Vokal
Urban Pihler – Kitara
David Preininger – Kitara
Sebastjan Furman – Bas kitara
Nejc Belec – Klaviature
Aljaž But – Bobni

Naš cilj za leto 2020 je oplemenititi naš zbor avtorskih komadov, posneti prvi single, narediti še nekaj dobrih priredb znanih uspešnic, ter se predstaviti tudi širši publiki na raznih koncertih.

Spremljate nas lahko na Facebook strani:
https://www.facebook.com/skupina7ate9/

Nekaj naših demo posnetkov avtorskih skladb lahko poslušate na:
https://soundcloud.com/alja-but/sets/demo-posnetki

Video do videospota iz Šourocka najdete na povezavi:
https://www.youtube.com/watch?v=Dn-j4-XGw70

X
X
X
X
X
X