Promocijski koncert 2B: ‘Kje so rože’

2B CSK

Promocijski koncert 2B: ‘Kje so rože’

sobota, 4. julij ob 21:00

Elektro organic duet 2B z intimnim nastopom vabi v Kavarno v Centru slovanskih kultur France Prešeren za promocijski koncert ‘Kje so rože’. Čaka nas čudovit večer, poln čutne glasbe in globokih besed ♥

2B je ime glasbenega dvojca bratov Gašperja in Primoža, ki ste ju zadnje mesece lahko bolje spoznali po skladbah »Najini koraki« ter »Kot morje« (nagrada na MMS 2019). Svoje spevne melodije združujeta predvsem z electric organic zvrstjo, v kateri sta našla svežo energijo in zagon. Prvo skladbo njune samostojne glasbene poti – »Najini koraki« – so mnoge radijske postaje prepoznale kot spremljevalko lanskoletne pomladi in jo sčasoma vzpostavile kot prikupen radijski hit.

V preteklosti ste 2B tako lahko slišali že na velikih festivalskih odrih Schengenfesta in Urbanega Dejanja kot tudi v dvoranah Cankarjevega doma in Slovenske filharmonije, tokrat pa bosta nastopila v zavetju Kavarne v Kud Trnovo.

Novi album pričakujemo 2020, na njem pa bosta 2B predstavila tisto, kar ju neizbrisno povezuje: skromnost ter strast do ustvarjanja sodobne, čustvene, rahlo zasanjane in izrazito optimistične glasbe.

200704 vstopnica 2b kje so roze

X
X
X
X
X
X