avgust, 2019

čet01avg18:00pet02(avg 2)05:00Dogodek je že minilHamo & Tribute 2 Love + Buržuazija18:00 - 05:00 (2) TrNOVfestDogodek::TrNOVfest

blank
blankblankblank

Podrobnosti o dogodku

četrtek, 1. avgust

HAMO & TRIBUTE 2 LOVE + BURŽUAZIJA

 

Celoten TrNOVfest program

 

[one_half]

[/one_half]

[one_half_last]

[/one_half_last]

[one_half]

[/one_half]

[one_half_last]

[/one_half_last]

 

 

HAMO & TRIBUTE 2 LOVE + BURŽUAZIJA

 


Hamo & Tribute 2 Love

Ob delti bežigrajskega bluesa in zalublenega rocka najdemo glasbeno zasedbo Hamo & Tribute 2 Love. Že zadnjih 12 let navdušujejo z iskrenim igranjem na čustva, kitare, bobne in tipke tako na albumih, kot na koncertih v živo. Da o prepoznavnem in priljubljenem vokalu sploh ne govorimo.

Na vseh treh studijskih albumih – Dve (2013), PolS (2015) in 3P (2017) – slišimo prepričljivo avtorsko preigravanje popbluz akordov, rokenrol ritem sekcije in zapleteno igro celotnega spektra lubezni. Od tiste bolj žalostno zasanjane do srečno pocukrane in tiste seksapilne, ki se ji včasih ni moč upreti. Svoj pristen prvinski zvok so našli v prepoznavnem domačem blues rocku, podprtim s poetičnimi avtorskimi besedili.

Bend verjame v tradicijo in odličen zvok, zato za vse audiofile, nostalgike in zbiratelje svoje albume izdajajo na vinilnih ploščah, glasbeni posnetki pa so seveda na voljo tudi na CD-jih in digitalnih platformah.

Svojo ljubezensko zgodbo najraje pripovedujejo v živo na številnih koncertih po vsej Sloveniji. Na odru se izčiščen zvok z albumov sreča z improvizacijo, vrhunskimi kitarskimi in tipkarskimi solažami in predvsem pozitivno energijo, ki jo med občinstvo pošiljajo v enormnih odmerkih. V današnjih dneh redka kombinacija vedno znova naravno zlije petje z odra s prepevanjem množic pod njim. Bend se velikokrat šali, da je publika njihov šesti in najbolj pomemben član in to je opaziti na slehernem špilu.

 

 

[one_third]

Hamo & Tribute 2 Love – Lepe stvari


[/one_third]

[one_third]

Hamo & Tribute 2 Love – Ona gre

 

[/one_third]

[one_third_last]

Hamo & Tribute 2 Love – Pomlad

 

[/one_third_last]

 


Buržuazija

Buržuazija je Rock skupina, ki jo sestavlja pet ljubljančanov. Ustvarjajo avtorsko glasbo, ob tem pa igrajo tudi coverje, da zapolnijo koncertni repertoar. Doslej so posneli dva singla Utrip in Mal drgač (za katera so izdali tudi videospota), njihov repertoar pa trenutno zajema 18 pesmi, kar znaša 1 uro in pol programa.

Svojo prvo glasbeno skupino sta leta 2016 ustanovila kitarist Rok Molnar in bobnar David Podgornik, ki je kasneje zapustil skupino in se jim je zdaj na bobnih pridružil Anže Mramor, kasneje pa so se jima pridružili na kitari Žan Žak Martinjak na basu Jan Otoničar in na vokalu Martin Špendl.
Med sabo so povezani in uigrani. Koncertirajo predvsem za kilometrino in prepoznavnost ter odrske izkušnje.

V preteklih dveh letih so prehodili že kar nekaj odrskih desk; med najuspešnejše štejejo Kino Šiško, Majske igre, Kongresni trg in kar 2x Cvetličarno v Ljubljani, ter silvestrovanje 2019 v Kopru pred 3000 ljudmi. A prav vsak koncert je nekaj posebnega fantje dajo vse od sebe, ne glede na velikost odra in števila ljudi pod tem. Sodelovali so že s številnimi priznanimi slovenskimi glasbeniki kot so, San Di Ego in Miha Guštin.
Uživajo ob igranju kakovostne glasbe in ustvarjanju dobrega vzdušja za publiko. Močan, a vseeno speven zvok sta zaščitna znaka benda na odru. Ker je koncertna kilometrina zelo pomemben del vsake skupine se fantje veselijo vsake priložnosti za dokazovanje na koncertnih odrih.

 

 

[one_third]

Buržuazija – Utrip

[/one_third]

[one_third]

Buržuazija – Mal drgač

[/one_third]

[one_third_last]

Buržuazija – Del raja

[/one_third_last]

 

HAMO & TRIBUTE 2 LOVE + BURŽUAZIJA

Celoten TrNOVfest program

VEČ O DOGODKU

Čas trajanja

1 (četrtek) 18:00 - 2 (Petek) 05:00

VSTOPNICA

blank

Vstopnice niso več na voljo, ker je dogodek že minil.

Video

Časovnica

  • Dan 1
  • Dan 2
  • 01/08/2019
  • 20:00 Hamo & Tribute 2 Love20:00 - 22:00

  • 22:30 Buržuazija22:30 - 23:30

  • 02/08/2019
  • 00:00 All You Can Dance Pop Rock00:00 - 05:00Klubska DJ zabava ob Pop-Rock uspešnicah.

Facebook dogodek

Facebook dogodek

Ocene dogodka

Ta dogodek še ni bil ocenjen

X
X
X
X
X
X