avgust, 2019

sre28avg(avg 28)18:00čet29(avg 29)05:00Dogodek je že minilViperstone + Infected + Renata Mohorič & I.C.E.18:00 - 05:00 (29) TrNOVfestDogodek::TrNOVfest

Podrobnosti o dogodku

sreda, 28. avgust

 

 

VIPERSTONE & INFECTED & RENATA MOHORIČ & I.C.E.

 

 

Celoten TrNOVfest program

 

 

 

[one_half]

[/one_half]

[one_half_last]

[/one_half_last]

[one_half]

[/one_half]

[one_half_last]

[/one_half_last]

[one_half]

[/one_half]

[one_half_last]

[/one_half_last]

 

 

 

VIPERSTONE & INFECTED & RENATA MOHORIČ & I.C.E.

 

 

 

 


Viperstone

Viperstone so štiričlanska klasična rock zasedba, ki združuje popolnoma različne osebnosti, združene v želji po ustvarjanju svoje lastne glasbe. Skupaj ustvarjajo od 2012 in konec leta 2015 so v samozaložbi izdali svojo prvo zgoščenko 20:23 z avtorsko glasbo v angleškem jeziku.
V zbirki avtorskih komadov lahko prepoznamo širok nabor glasbenih vplivov in zgledov. So glasni, a imajo hkrati željo po pripovedovanju. Njihove pesmi opisujejo vsakodnevne situacije, stiske in razmišljanja, ki jih doživlja generacija ujeta v obdobje globalizacije ter krize vrednot in priložnosti.

 

 


Infected

Glasbeni virus zajame prostor, razširita se energija in inovativnost petih mladih glasbenikov, ki so z glasbo tako rekoč že okuženi. To je alternativna rock skupina Infected.

V sedanji zasedbi delujejo od septembra 2014 in že od samega začetka ustvarjajo pesmi v slovenskem jeziku. V obdobju slabih petih let delovanja so osvojili vse glavne nagrade na prireditvi Droogstock 2014 na II. gimnaziji Maribor, zabeležili zmago na Battle of the Bands 2016 v Mariboru, Rock vizijah 2016 v Novi Gorici in Špil Ligi 2016 v Ljubljani. Že dve leti zapored so na Ptujskem gradu organizirali lasten koncert – Rockcajt, v sklopu katerega so sodelovali z različnimi mladimi glasbeniki.

Decembra 2018 so izdali svojo prvo, z videospotom pospremljeno, avtorsko pesem – Miselne ceste. To je bil zgolj prvi košček od delčkov, ki skupaj oblikujejo formo albuma Kolaž. Prvenec so premierno predstavili 8. decembra 2018 v mariborskem Kinu Udarnik. Čaka jih pestro koncertno leto, med drugim bodo nastopili tudi na glavnem odru hrvaškega INmusic festivala, jeseni pa pripravljajo prav posebno akustično turnejo po slovenskih dnevnih sobah.

 

 


Renata Mohorič & I.C.E.

Skupina I.C.E. se je formirala leta 2015 in v dobrem desetletju nanizala kar lep nabor uspešnih radijskih singlov (Na liniji, Kje si zdaj, Sanjaj, Živim brez navodil, Cukr Pop, Spomni se …) ter dva albuma z naslovom Na liniji in Tu je raj. Večjo medijsko prepoznavnost je skupina doživela po tem, ko je bila leta 2007 med velikim številom glasbenih zasedb izbrana na natečaju za predskupino zasedbe Šank Rock, kar ji je posledično prineslo veliko možnosti za spoznavanje z večjimi koncertnimi odri doma in v tujini. I.C.E. še vedno ustvarjajo in trenutno nastopajo kot akustični trio.

Pevka skupine I.C.E., Renata, je znana tudi po nekaj solističnih projektih. Sodelovala je s Cotom – kitaristom Jana Plestenjaka, Zlatanom Čordičem – Zlatkom, z bandom Hamo & Tribute2Love ter pred leti nastopila na velikem odru festivala Pivo in cvetje s kitaristom skupine Bon Jovi. Nedavno se je uspešno preizkusila tudi v imitaciji slavnih pevskih likov Znan obraz ima svoj glas. Na letošnji EMI pa se je v sodelovanju s priznanim makedonskim skladateljem Grigorom Koprovom predstavila s skladbo Three Bridges.

 

VIPERSTONE & INFECTED & RENATA MOHORIČ & I.C.E.

 

 

 

Celoten TrNOVfest program

 

VEČ O DOGODKU

Čas trajanja

28 (Sreda) 18:00 - 29 (četrtek) 05:00

VSTOPNICA

Vstopnice niso več na voljo, ker je dogodek že minil.

Fotografije

Video

Časovnica

  • Dan 1
  • Dan 2
  • 28/08/2019
  • 20:00 Viperstone20:00 - 21:00

  • 21:00 Infected21:00 - 22:00

  • 22:30 Renata Mohorič & I.C.E.22:30 - 23:30

  • 29/08/2019
  • 00:00 ALL YOU CAN DANCE POP ROCK00:00 - 05:00Klubska DJ zabava s Pop in Rock glasbo.

Facebook dogodek

Facebook dogodek

Ocene dogodka

Ta dogodek še ni bil ocenjen

X
X
X
X
X
X