november, 2019

ned10nov20:0022:00Dogodek je že minilImpro liga: Shakira Shakira Smučišče Kobla vs Pasji Kašelj Mura20:00 - 22:00 KUD CSK dvoranaDogodek::KomedijaVstop:Vstopnina

191110 IMPRO LIGA CSK

Podrobnosti o dogodku

nedelja, 10. november ob 20:00

Impro liga: Shakira Shakira Smučišče Kobla vs Pasji Kašelj Mura

Po olimpijski otvoritvi letošnje športne sezone Impro lige začenjamo prvo tekmo rednega dela.

Pomerili se bosta ekipi Shakira Shakira Smučišče Kobla in Pasji kašelj Mura.
To nedeljo, 10. 11. ob 20h v CSK France Prešeren se bosta pomerili ekipi Shakira Shakira Smučišče Kobla in Pasji kašelj Mura.

Shakira Shakira so smučarsko-sankarska naveza, ki ljubi latino ritme, Pasji kašelj pa muralistično-elegantni prostovoljni veterinarji.

Obe ekipi sta kljub svoji različnosti s srcem in dušo predani športnemu duhu v gledališču. Na predstvi se nam obetata tako fair play kot tudi preseganje samih sebe pod geslom Vse za naše sponzorje.

Obeta se nam torej vrhunska improvizacijska poslastica, po kateri boste lahko rekli le, da boki res ne lažejo.

Tvoja Impro liga, najbolj športno gledališče.

Improvizatorji in improvizatorke:
Shakira Shakira so kapetanka Sara Šoukal, Eva Jus, Rachida Hsain, Mihael Šorli, Tosja Flaker Berce, Voranc Boh in Žigan Kranjčan.

Pasji kašelj so kapetanka Tia Okič, Eva Bezek, Timotej Novaković, Urh Mlakar, Gregor Treska, Alja Ravnik, Luka Piletič in Tjaša Breznik.

Vstopnina: 8 eur oz. 6 za študente, dijake in brezposelne ob predložitvi potrdila.
Vstopnice bodo na voljo na dan predstave od 19h dalje.


Impro liga je temeljni program improvizacijskega gledališča pri nas, ki poteka že od leta 1993. Glavnina programa poteka kot državno tekmovanje impro gledaliških skupin, program pa je stičišče slovenskih improvizatorjev in improvizatork.
Sezono 2019/2020 kot rdeča nit zaznamuje šport in odnos med športom in kulturo. Posvečamo se raziskovanju športnega spektakla, ognjevitovsti, vztrajnosti in moči, performativnosti v športu in športnim elementom v gledališču ter iščemo športni, kulturni in družbeni komentar.

VEČ O DOGODKU

Čas trajanja

(Nedelja) 20:00 - 22:00

VSTOPNICA

blank

Vstopnice niso več na voljo, ker je dogodek že minil.

Facebook dogodek

Facebook dogodek

Ocene dogodka

Ta dogodek še ni bil ocenjen

X
X
X
X
X
X