november, 2019

tor12nov19:0020:30Dogodek je že minilBlodnik po Istri: KvISTRAtekaPredstavitev knjige19:00 - 20:30 KUD CSK dvoranaDogodek::Predstavitev knjigeVstop:Samo z vabili

Blodnik po Istri KvISTRAteka CSK

Podrobnosti o dogodku

torek, 12. november ob 19:00

Blodnik po Istri: KvISTRAteka

Blodnik po Istri je neobičajna knjiga, ki si zasluži neobičajno predstavitev. In očitno si jih zasluži celo več. Avtorice Agata Tomažič, Tamara Langus in Teja Ideja so se vdale vse bolj glasnim zahtevam tistih, ki so pred dobrim mesecem zamudili prvi predstavitveni dogodek. Še enkrat bodo odstrle zaveso v zakulisje čarovniške delavnice, kjer so scmarile več kot dvesto petdeset strani duhovitih zapisov, s pomočjo Milanke Fabjančič pa tudi imenitne ilustracije.

Blodnik po Istri KvISTRAteka

V Centru slovanskih kultur France Prešeren bodo avtorice knjige “Ne sprašujte za pot: Blodnik po Istri” priredile kviz v živo z naslovom KvISTRAteka, slogan večera pa bo: Ne sprašujte – odgovarjajte! Osrednja tema bo seveda Istra z vsemi svojimi brezpotji in posebnostmi. Če ste mislili, da jo poznate, se motite! Če še naprej vztrajate pri tem, vas pozivamo, da se udeležite kviza. Najuspešnejše tekmovalce bomo nagradili.

Voditelj večera bo Boštjan Napotnik, saj Oliver Mlakar spet ne utegne. To postaja že malce nerodno.

Blodnik boste po uradnem delu dogodka lahko tudi kupili, avtorice pa bodo izvode z veseljem podpisovale.

Vstopnine ni. Vabljeni!

VEČ O DOGODKU

Čas trajanja

(Torek) 19:00 - 20:30

VSTOPNICA

blank

Vstopnice niso več na voljo, ker je dogodek že minil.

Facebook dogodek

Facebook dogodek

Ocene dogodka

Ta dogodek še ni bil ocenjen

X
X
X
X
X
X