december, 2019

sre04dec20:3022:30Dogodek je že minilKokosy20:30 - 22:30 KUD CSK dvoranaDogodek::KoncertVstop:Vstopnina

Kokosy CSK
blankblankblankblankblankblankblankblank

Podrobnosti o dogodku

sreda, 4. december ob 20:30

KOKOSY ~ predstavitev albuma Hude Bejbe na Dopustu

 

4. decembra Kokosy predstavljamo svoj debitanski album Hude Bejbe na Dopustu v Centru slovanskih kultur France Prešeren, kjer bomo v sproščenem času lučkaste Ljubljane kronali naš prvi resni projekt, za dodaten dance party pa se nam pridružavajo še naši ljubi, fresh out of gimnazija Želimlje, dečki, Dekadristi.
.
Po šele slabem letu resnega obstoja (prej je šlo zgolj za priložnostni bend) so se Kokosy pod taktirko Jakoba Čuka spravili snemat album na lastno pest na morskem vikendu v Izoli. Bois-em je letos uspel manjši prodor na glasbene radarje z igranjem na Škisovi tržnici in Trnovfestu v istem času pa je na socialno platformo Youtube prišel tudi prvi izmed mnogih komadichev, Leya. Album Hude Beybe na Dopustu je produkt ki ga boste lahko oskusili tudi v digitalni verziji (še bolj pristen pa je menda v živo) in je mešanica sproščenih in kompleksnih tematik s poudarkom na iskrenosti in ne preveč resnem jemanju samega.
.
Kokosy so 4-dimenzionalno bitje, ki na slovensko glasbo-sfero prinaša svež vetrič nedefiniranosti. Zaenkrat še iščoč identitete, se fantje zatekajo k alternativnim besedilo-melodijam. Žanrsko se ne opredeljujejo pretirano, lahko bi dejali, da predstavljajo nov val indie-pop-jazz-funk-punk-softboirocka.
.
Dekadristi so 5 osebkov moškega spola, še v rosnih letih, katerih velika ponudba talentov pomeni vsestransko fleksibilnost tako na vokalnem kot tudi instrumentalnem področju. Predstavljajo lahke in poskočne ritme, ki pripravijo tudi najbolj arogantne ljudi k plesu. Predstavljajte si nežno melodijo klavirja, kateri sledijo impozantni dodatki pozavne in pa udarni basi tube.

 

Kokosy

Facebook / Instagram

VEČ O DOGODKU

Čas trajanja

(Sreda) 20:30 - 22:30

VSTOPNICA

blank

Vstopnice niso več na voljo, ker je dogodek že minil.

Video

Facebook dogodek

Facebook dogodek

Ocene dogodka

Ta dogodek še ni bil ocenjen

X
X
X
X
X
X