december, 2019

sre04dec20:3022:30Dogodek je že minilKokosy20:30 - 22:30 KUD CSK dvoranaDogodek::KoncertVstop:Vstopnina

Kokosy CSK
blankblankblankblankblankblankblankblank

VEČ O DOGODKU

Podrobnosti o dogodku

sreda, 4. december ob 20:30

KOKOSY ~ predstavitev albuma Hude Bejbe na Dopustu

 

4. decembra Kokosy predstavljamo svoj debitanski album Hude Bejbe na Dopustu v Centru slovanskih kultur France Prešeren, kjer bomo v sproščenem času lučkaste Ljubljane kronali naš prvi resni projekt, za dodaten dance party pa se nam pridružavajo še naši ljubi, fresh out of gimnazija Želimlje, dečki, Dekadristi.
.
Po šele slabem letu resnega obstoja (prej je šlo zgolj za priložnostni bend) so se Kokosy pod taktirko Jakoba Čuka spravili snemat album na lastno pest na morskem vikendu v Izoli. Bois-em je letos uspel manjši prodor na glasbene radarje z igranjem na Škisovi tržnici in Trnovfestu v istem času pa je na socialno platformo Youtube prišel tudi prvi izmed mnogih komadichev, Leya. Album Hude Beybe na Dopustu je produkt ki ga boste lahko oskusili tudi v digitalni verziji (še bolj pristen pa je menda v živo) in je mešanica sproščenih in kompleksnih tematik s poudarkom na iskrenosti in ne preveč resnem jemanju samega.
.
Kokosy so 4-dimenzionalno bitje, ki na slovensko glasbo-sfero prinaša svež vetrič nedefiniranosti. Zaenkrat še iščoč identitete, se fantje zatekajo k alternativnim besedilo-melodijam. Žanrsko se ne opredeljujejo pretirano, lahko bi dejali, da predstavljajo nov val indie-pop-jazz-funk-punk-softboirocka.
.
Dekadristi so 5 osebkov moškega spola, še v rosnih letih, katerih velika ponudba talentov pomeni vsestransko fleksibilnost tako na vokalnem kot tudi instrumentalnem področju. Predstavljajo lahke in poskočne ritme, ki pripravijo tudi najbolj arogantne ljudi k plesu. Predstavljajte si nežno melodijo klavirja, kateri sledijo impozantni dodatki pozavne in pa udarni basi tube.

 

Kokosy

Facebook / Instagram

Čas trajanja

(Sreda) 20:30 - 22:30

Lokacija

KUD CSK dvorana

Karunova ulica 14

VSTOPNICA

blank

Vstopnice niso več na voljo, ker je dogodek že minil.

Video

Facebook dogodek

Facebook dogodek

Ocene dogodka

Ta dogodek še ni bil ocenjen

X
X
X
X
X
X