januar, 2020

sre22jan20:0022:00Dogodek je že minilRAZPRODANOSiter: Čist solo (koncert)100 LET20:00 - 22:00 KUD CSK dvoranaDogodek::100 letnica,KoncertVstop:Vstopnina

Sitar CSK
blankblankblankblank

Podrobnosti o dogodku

Siter: Čist solo (koncert)

sreda, 22. januar ob 20:00

“Če komad odzveni z glasom in eno kitaro, bo zaživel tudi, ko ga prime bend.”

Primož Siter predstavlja svoje nove kose glasbe, preden gredo v studio in dobijo svojo končno podobo. No odru bo sam, brez protokolov in pravil, z nekaj kitarami, pedali in kakšno zgodbo.

Siter je po uspešnem glasbenem delu v mnogih trdih rockovskih projektih pred časom izdal tudi svoj prvi solo album Kompilacija največjih hitov. Sam trdi, da gre za izlet v kantavtorstvo. Komadi s plošče so bili dobro sprejeti, z bobnarjem Janezem Levcem, basistom Sašom Piskarjem, klaviaturistom in harmonikarjem Juretom Torijem pa so jih uspešno peljali po odrih in radijskih postajah doma in na tujem.

Muzik in aktivist bo na koncertu predstavil večino glasbenega materiala za naslednji album, del Kompilacije in nekaj priredb. “Če je muzika kot dnevnik in so ti komadi dnevniški zapisi in aktivistični manifesti zadnjih dveh let, …huh!”

Koncert bo s krajšim solo nastopom otvoril Rok Ahačevčič, ki je v zadnjih dveh letih s svojo skupino Lumberjack ostvaril precejšen del slovenskega rockovskega zemljevida.

 

 

VEČ O DOGODKU

Čas trajanja

(Sreda) 20:00 - 22:00

VSTOPNICA

blank

Vstopnice niso več na voljo, ker je dogodek že minil.

Facebook dogodek

Facebook dogodek

Ocene dogodka

Ta dogodek še ni bil ocenjen

RSVP za dogodek

RSVP trenutno ni mogoč.

Ste se premislili? Se zgodi.Spremeni moj RSVP

X
X
X
X
X
X