februar, 2020

čet06feb20:0021:15Dogodek je že minilS trebuhom za kruhom20:00 - 21:15 KUD CSK dvoranaDogodek::KomedijaVstop:Vstopnina

Lucija Ćirović CSK
blankblankblank

Podrobnosti o dogodku

S trebuhom za kruhom

Lucija Ćirović in Coco

četrtek, 6. februar ob 20:00

S trebuhom za kruhom je predstava, v kateri vas bo Lucija Ćirović popeljala na zabavno pot njenega izobraževanja, od prvega razreda osnovne šole pa vse do danes, ko je postala prva ventrilokvistka v Sloveniji. Predstava je primerna za 16+.
V monokomediji vključuje in prepleta različna znanja in veščine gledališke umetnosti: stand-up komedijo, lutkarstvo in posebno zvrst gledališke umetnosti – ventrilokvizem.
Ventrilokvizem ali trebuhogovstvo je tehnika govorjenja brez premikanja ustnic, s katero se ustvarja iluzija, da glas prihaja od druge osebe ali predmeta. V moderni zgodovini ventrilokvizma je ta postal forma komedije, kjer izvajalci pogosto uporabljajo lutke. Zato se v predstavi pojavi tudi Coco Ch.Adel, lutka mladega petelinčka, ki ima čisto svoj pogled na svet. Precej drugačen od Lucijinega. V letu 2019 sta Cocotom nastopila tudi na Ventrilokvistični konferenci v Ameriki. Ob letošnji 20. obletnici serije TV Dober dan, pa se bo v predstavi pojavila tudi posebna gostja, lutka Fate.

V letu 2016 je Lucija magistrirala na AGRFT, za predstavo S trebuhom za kruhom in magistrsko delo z istim naslovom, pa prejela tudi študentsko Prešernovo nagrado.

Izvajalci: Igrajo – Lucija Ćirović, Coco Ch.Adel in Fata, Avtorica – Lucija Ćirović, Režija in tehnične zadeve – Boštjan Štorman, Glasba – Goran Završnik

VEČ O DOGODKU

Čas trajanja

(četrtek) 20:00 - 21:15

VSTOPNICA

blank

Vstopnice niso več na voljo, ker je dogodek že minil.

Video

Facebook dogodek

Facebook dogodek

Ocene dogodka

Skupna ocena 1 OcenePodatki

X
X
X
X
X
X