februar, 2020

pet28feb20:0021:30Dogodek je že minilBowrain - Solo100 LET20:00 - 21:30 KUD CSK kavarnaDogodek::100 letnica,KoncertVstop:Vstopnina

Bowrain - Solo

VEČ O DOGODKU

Podrobnosti o dogodku

Bowrain – Solo

petek, 28. februar ob 20:00

Tine Grgurevič – Bowrain, rojen leta 1983 v Ljubljani, je sodobni skladatelj, pianist in glasbeni producent.
Bowrain je kot skladatelj sodeloval pri številnih projektih s področja vizualne in uprizoritvene umetnosti ter teatra. Svojo glasbo je izvajal v Moderni galeriji in galeriji Škuc v Sloveniji, Ljubljanskem lutkovnem gledaliču, MGLC-ju, SNG Maribor in Nova Gorica, v teatru Het Veem na Nizozemskem, v umetniškem centru De Appel na Nizozemskem, v Melkwegu na Nizozemskem, na grafičnem bienalu v Sloveniji, na Beneškem bienalu v Italiji, v londonskem Friezu, v Uferstudios v Nemčiji, v umetniškem centru Pioneer Works v ZDA in galeriji Kustera Projects Red Hook v ZDA.
Leta 2014 je izdal prvenec Far Out, ki ga je posnel v Amsterdamu. Album je predstavil v amsterdamskem klubu Sugarfactory. Sledili so številni nastopi ob glasbenikih, kot so LAMB, Fennesz, Perera Elsewhere, Garden City Movement. Do sedaj je izdal več singlov, 3 studijske albume in EP. Njegov zadnji album Distracted je bil izdan jeseni 2017 pri ljubljanski založbi Kapa Records. Od maja leta 2018 sodeluje z južnoafriškim kolektivom The Brother Moves On, katerega je spoznal na festivalu Druga Godba v Ljubljani.
Nastopal je v Church of Sound (London), Alice Cph (Copenhagen), Brussels Jazz Weekend (Bruselj), The Cosmopolitan (Johannesburg), Orbit Jazz (Johannesbrug), na festivalu Eurosonic Noorderslaag na Nizozemskem, Tallin Music Week v Estoniji, projektu Nilsa Frahma Piano Day Ljubljana v Sloveniji in v Trstu, Westway Lab Festivalu na Portugalskem, Goethejevem inštitutu v Amsterdamu, festivalu MENT Ljubljana v Sloveniji, četrti Evropski jazz konferenci v Sloveniji, Jazz Festivalu Ljubljana in festivalu Walk and Talk Azores na Portugalskem.

Spletna stran / Facebook / Instagram

Čas trajanja

(Petek) 20:00 - 21:30

Lokacija

KUD CSK kavarna

Karunova ulica 14

VSTOPNICA

blank

Vstopnice niso več na voljo, ker je dogodek že minil.

Facebook dogodek

Facebook dogodek

Ocene dogodka

Ta dogodek še ni bil ocenjen

X
X
X
X
X
X