februar, 2020

pet28feb21:0023:00Dogodek je že minilKoncert slovenske skupine BO!100 LET21:00 - 23:00 KUD CSK dvoranaDogodek::100 letnica,KoncertVstop:Vstopnina

BO! CSK
blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Podrobnosti o dogodku

Koncert slovenske skupine BO!

petek, 28. februar ob 21:00

Slovenska rock skupina z nenavadnim imenom BO! je na sceni prisotna že nekaj let. Do danes so izdali tri albume z glasbo v slovenskem jeziku (Dirka za notranji mir 2012), Okrogli svetovi (2014) in KINGKONG (10. maj 2018).
Fantje so nase opozorili predvsem v zadnjih dveh letih z gostovanjem na Izštekanih pri Juretu Longyki, ki je njihov nastop pospremil z naslednjimi besedami: “energičen in sodoben zvok z neprevzetnim rockom in jasnim sporočilom”.
V prvih dneh lanskega leta so se zaprli med studijske stene in sočasno napovedali drugačne dimenzije slovenskega rocka na njihovi tretji plošči KINGKONG, ki je že na voljo v glasbenih knjižnicah Spotify, Deezer in iTunes.

Vodja benda in kitarist Robi Kugler takole komentira njihovo glasbeno pot: »Naš album z rockovskim naklonom je zdravilo za dušo. V zadnjih dveh letih smo vanj vgradili naše značaje, producent pa jih je uspel sestaviti v studijsko mojstrovino. Če povzamem: nekje vmes smo postali odrasli.«

Trenutno se fantje posvečajo promociji plošče KINGKONG, o kateri bomo zagotovo še slišali. Tri single z zadnje plošče lahko pogosto slišite na radijskih valovih (Maska, Drugi krog, Padava), napovedujejo pa tudi izid četrtega, bolj rockovskega komada. Muzika torej BO!

VEČ O DOGODKU

Čas trajanja

(Petek) 21:00 - 23:00

VSTOPNICA

blank

Vstopnice niso več na voljo, ker je dogodek že minil.

Video

Facebook dogodek

Facebook dogodek

Ocene dogodka

Ta dogodek še ni bil ocenjen

X
X
X
X
X
X