februar, 2020

pet28feb21:0023:00Dogodek je že minilKoncert slovenske skupine BO!100 LET21:00 - 23:00 KUD CSK dvoranaDogodek::100 letnica,KoncertVstop:Vstopnina

BO! CSK
blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Podrobnosti o dogodku

Koncert slovenske skupine BO!

petek, 28. februar ob 21:00

Slovenska rock skupina z nenavadnim imenom BO! je na sceni prisotna že nekaj let. Do danes so izdali tri albume z glasbo v slovenskem jeziku (Dirka za notranji mir 2012), Okrogli svetovi (2014) in KINGKONG (10. maj 2018).
Fantje so nase opozorili predvsem v zadnjih dveh letih z gostovanjem na Izštekanih pri Juretu Longyki, ki je njihov nastop pospremil z naslednjimi besedami: “energičen in sodoben zvok z neprevzetnim rockom in jasnim sporočilom”.
V prvih dneh lanskega leta so se zaprli med studijske stene in sočasno napovedali drugačne dimenzije slovenskega rocka na njihovi tretji plošči KINGKONG, ki je že na voljo v glasbenih knjižnicah Spotify, Deezer in iTunes.

Vodja benda in kitarist Robi Kugler takole komentira njihovo glasbeno pot: »Naš album z rockovskim naklonom je zdravilo za dušo. V zadnjih dveh letih smo vanj vgradili naše značaje, producent pa jih je uspel sestaviti v studijsko mojstrovino. Če povzamem: nekje vmes smo postali odrasli.«

Trenutno se fantje posvečajo promociji plošče KINGKONG, o kateri bomo zagotovo še slišali. Tri single z zadnje plošče lahko pogosto slišite na radijskih valovih (Maska, Drugi krog, Padava), napovedujejo pa tudi izid četrtega, bolj rockovskega komada. Muzika torej BO!

VEČ O DOGODKU

Čas trajanja

(Petek) 21:00 - 23:00

Lokacija

KUD CSK dvorana

Karunova ulica 14

VSTOPNICA

blank

Vstopnice niso več na voljo, ker je dogodek že minil.

Video

Facebook dogodek

Facebook dogodek

Ocene dogodka

Ta dogodek še ni bil ocenjen

X
X
X
X
X
X