maj, 2020

pet29maj21:0023:00Dogodek je že minilJeannette100 let21:00 - 23:00 KUD CSK dvoranaDogodek::100 letnica,KoncertVstop:Vstopnina

Jeannette CSK

Podrobnosti o dogodku

Jeannette

petek, 29. maj ob 21:00

V CSKFP prihajajo Jeannette –
harmonika, kitara, bobni, bas in glas mahnjeni na vintage zvok, ki v nalezljivem swingu vabi na ples. Njihov glasbeni stil bi lahko opisali kot swing noir, saj se radi predajajo temačnim, molovskim temam in kriminalnim srcezlomom.

Igrajo šanson, gypsy jazz, blues in rokenrol, ter hitro spreminjajo vloge iz omikanih Francozov v nemirne rokerje. Poleg avtorskih skladb, repertoar zajema priredbe v Jeannette preobleki – od sanjavih večerov v Moskvi, do rožnatega življenja v Parizu, kot ga vidi zaljubljena Edith Piaf.
Skupina aktivno deluje od leta 2013. Do danes se je zvrstilo preko 150 koncertov na različnih lokacijah po Sloveniji. Njihova avtorska skladba Permanentno moj je bila izbrana za kompilacijo Zabavni izbor Nika Records 2017 in nagrajena s snemanjem videospota na natečaju Spotvizija 2018.
V letu 2020 delajo na novem avtorskem materialu, nekatere nove skladbe pa boste lahko slišali na koncertu!

V a b l j e n i !

Jeannette so: Barbara Rehar – vokal, Sandi Kampuš – bobni, Alan Haidar – kitara, Aleš Boroš Barni – bas kitara, Andrej Kos – harmonika

VEČ O DOGODKU

Čas trajanja

(Petek) 21:00 - 23:00

VSTOPNICA

blank

Vstopnice niso več na voljo, ker je dogodek že minil.

Video

Facebook dogodek

Facebook dogodek

Ocene dogodka

Ta dogodek še ni bil ocenjen

X
X
X
X
X
X