julij, 2020

pet31jul21:0022:30Dogodek je že minilBrest feat. Vesna Zornik100 let21:00 - 22:30 KUD CSK dvoranaDogodek::100 letnica,KoncertVstop:Vstopnina

Vesna Zornik Brest KUD CSK

Podrobnosti o dogodku

Brest feat. Vesna Zornik

petek, 31. julij ob 21:00

Vesna Zornik, glas; Samo Šalamon, kitara; Samo Pečar, bas; Bojan Krhlanko, bobni; Kristina Kočan, besedila

Brest je nov super projekt, ki je mešanica pop/rock/jazz/blues/alter/indie glasbe. Zasedba Brest bo predstavila skladbe z nove plošče z naslovom V polsnu (izid januarja 2020). Na njej je štirinajst novih skladb s prvenca Nemi film s prepoznavnim vokalom Vesne Zornik (Katalena) in prodorno kitaro Sama Šalamona v ospredju. Skladbe, za katere glasbo je napisal Samo Šalamon in besedila Kristina Kočan, odlikuje zlitje različnih glasbenih zvrsti, ki puščajo odprta vrata za številna presenečenja v živem soočenju.
Recenzije albuma iz Slovenije in tujine so odlične:

“Posebnost albuma je v njegovi zvočni in besedilni izvirnosti, ki so jo glasbeni mojstri dvignili na raven prave mojstrovine. Gotovo se bo album Nemi film potegoval za naj album leta!!” (Zdenko Matoz, DELO)

“…še en zelo močan transžanrski album s tokrat precej bolj poudarjenim zasanjanim ameriškim kitarskim podkletenjem, od west coast psihedelije šestdesetih let do sodobne americane, pa tudi s poklonom art rocku in seveda jazz bluesu. Vesna Zornik se s petjem sproščeno prepušča njegovim zvočnim krajinam…iskriva, intimna besedila!!!” (Radio SLO 1)

Lepo o novem albumu V polsnu tudi iz Bosne in Hercegovine:

“Radi se u tekstovima nježne ljubavne tematike. Nježna muzička pratnja pravi cjelinu koja se sluša sa velikom pažnjom!” (Barikada)

Spletna stran // Facebook

VEČ O DOGODKU

Čas trajanja

(Petek) 21:00 - 22:30

VSTOPNICA

blank

Vstopnice niso več na voljo, ker je dogodek že minil.

Video

Facebook dogodek

Facebook dogodek

Ocene dogodka

Ta dogodek še ni bil ocenjen

X
X
X
X
X
X