avgust, 2020

tor11avg22:30Dogodek je že minilDogodek je odpovedanTrnovfest - EMŠO blues bandTrnovfest22:30 TrNOVfestDogodek::TrNOVfestVstop:Vstopnina

EMŠO blues band

Podrobnosti o dogodku

EMŠO blues band

torek, 11. avgust ob 22:30

Emšo Blues Band smo skupina starejših mladincev, nekje med aktivno in upokojeno generacijo. Igrajo glasbo svoje mladosti, v glavnem blues in blues-rock. Ker so ptice z različnih glasbenih vetrov, smo našli skupni imenovalec v legendarni skupini Allman Brothers Band in igranje njihovih skladb v njihovih priredbah tvori lastnih pesmi tudi železni in osrednji del našega repertoarja. Vanj pa dodajamo tudi blues-rock skladbe ostalih znanih ameriških izvajalcev. Verjetno pa je najbolj pomembno dejstvo, da v glasbi neizmerno uživamo. Vsak teden vaja, na kateri se zberemo prijatelji s podobnimi zdravstvenimi nevšečnostmi, s podobnimi pričakovanji in podobnimi veselji. Le kako naj bi človek ne bil vesel, če na stara leta igra glasbo, o kateri smo sanjali kot mladi nadobudneži? Leta so nam sicer res prinesla bolj okorne prste in razredčila spomin, a so zelo dobrohotno dodala potrpežljivost in vztrajnost. Zasedba pevca, dveh kitar, basa, orgel, bobnov in tolkal pride le v večje domove (na zares velikih odrih igramo kar s tremi tolkalci).

Emšo Blues Band je čvrsta, homogena blues-rock zasedba, ki se lahko pohvali s kar nekaj odmevnimi koncerti ( Mariborski Lent, izolski Blues&Rock Fest, koprska Taverna, Keltika Cerkno, Ljubljanski Prešernov trg, Kino Šiška itd). Svoj glasbeni izraz gradijo na dinamiki in zvoku – poslušalci in poznavalci celo pravijo, da imajo značilen vintage zvok sedemdesetih let. Sicer pa – igrajo radi in z veseljem, kadarkoli in kamorkoli jih povabijo!
Člani: Emil Pock (vokal),
Edo Sušnik (kitara),
Janc Galič (kitara),
Andrej Konjajev (orgle, klavir),
Slavc Žust (bas),
Marko Avanzo (bobni, vokal),
David Kobe (tolkala),
Sergej Randželovič, bobni (na velikih odrih).

Spletna stran // Facebook

VEČ O DOGODKU

Čas trajanja

(Torek) 22:30

Lokacija

TrNOVfest

Karunova ulica 14

VSTOPNICA

blank

Vstopnice niso več na voljo, ker je dogodek že minil.

Video

Facebook dogodek

Facebook dogodek

Ocene dogodka

Ta dogodek še ni bil ocenjen

X
X
X
X
X
X