avgust, 2020

sre26avg20:0022:00Dogodek je že minilTrnovfest - Dare AcousticTrnovfest20:00 - 22:00 TrNOVfestDogodek::TrNOVfestVstop:Ni vstopnine

Trnovfest - Dare Acoustic

Podrobnosti o dogodku

Trnovfest – Dare Acoustic

sreda, 26. avgust ob 20:00

VSTOPNINE NI!

Ustvarja glasbo. Zase in za skupine v katerih je igral in igra. S kantavtorstvom je začel istočasno ko je prvič prijel kitaro v roke. Seveda je od takrat do danes minilo že dobrih 10 let in skladbe so se tudi sčasoma spremenile. Kot kitarist, vokalist in backvokalist, ter kot avtor besedil in glasbe, je svoje izkušnje nabiral v glasbenih skupinah Noisebreak, Esenca ter pri različnih glasbenih projektih z mnogimi glasbeniki.
Dolgo je pisal v angleškem jeziku, vendar ker ga čez materin jezik ni, so vse aktualne oziroma nove skladbe napisane v slovenščini. Debitanski album je izšel leta 2014. Na njem je moč najti single – “Moj cukr”, “Telefon”, “Eno soboto”, “Pravljica malina”. V pripravi pa je drugi studijski album.
Je avtor himne Škisove tržnice, sodeloval pa je z drugimi slovenskimi glasbeniki kot avtor skladb, aranžmajev in besedil. Zadnje tri leta je po vzoru Eda Sheerana, v svoje žive nastope vključil tudi loop station, kar poskrbi za dodatno pestrost in širino koncerta.
Na koncerih je moč slišati avtorske skladbe, kot tudi nekaj priredb, ki poskrbijo za dodaten žur.

 

Spletna stran // Facebook

VEČ O DOGODKU

Čas trajanja

(Sreda) 20:00 - 22:00

Facebook dogodek

Facebook dogodek

Ocene dogodka

Ta dogodek še ni bil ocenjen

RSVP za dogodek

RSVP trenutno ni mogoč.

Ste se premislili? Se zgodi.Spremeni moj RSVP

X
X
X
X
X
X