avgust, 2020

pet28avg22:30Dogodek je že minilTrnovfest - Armaroth + CarnifliateTrnovfest22:30 TrNOVfestDogodek::TrNOVfestVstop:Vstopnina

Armaroth

Podrobnosti o dogodku

Trnovfest – Armaroth + Carnifliate

petek, 28. avgusta ob 22:30

Po dnevnem delu kovinskega dneva na Trnovfestu se bomo preselili v dvorano, kjer bo z nami death metal paket – Armaroth ter Carnifliate.

ARMAROTH

Armaroth

Armaroth je petglava entiteta, ki prebiva nekje v obskurnem podzemlju Kranja. Od prvih zapisov iz leta 2008, pa do danes, se je bend vzpostavil kot ena najbrutalnejših sil slovenske metal scene. Po demu Burning Execution (2010), ki je prave podvige šele nakazoval, je band leta 2013 izdal EP False Vision, ki je visoko čislan tako med podporniki, kot med recenzisti. Po nekaj kadrovskih menjavah, sta leta 2016 najprej izšla singla Diamox in Deep Of Throats, ki sta napovedala težko pričakovani prvenec ZENITH. Ta je izšel decembra itega leta in bil odlično sprejet kot nekaj svežege in izvirnega na metal sceni. Čeprav Armaroth najraje ustvarja v svojem betonskem brlogu, pa svoj pravi obraz pokaže šele, ko zavzame oder. S svojo naravno karizmo in odrsko prezenco, bend zastruplja in zapeljuje občinstvo. Band je oborožen z izredno glasno in precizno ritem sekcijo, mastnimi in sprevženimi kitarskimi riffi ter psihadeličnimi vložki, na čelu pa rohnijo peklenski vokali, ki se jim uklanjajo strahovi sami.
https://www.youtube.com/watch?v=vQNPYJlUcUI
https://www.youtube.com/watch?v=uBONfsezDT8
https://www.facebook.com/armaroth.band

Carnifliate
death/grind, Velenje

Carnifliate
Skupina je nastala leta 2013, končno podobo pa dobila v začetku leta 2014 in istega leta je sledil prvi koncert v Velenju. Na začetku so se preigravale priredbe skupin kot so Obituary, Decapitated in Lamb of God, kmalu za tem pa so začeli ustvarjati avtorsko glasbo. Nastali so prvi komadi Slaughterlust, Blood On My Tombstone in God’s Cock. Nato je sledilo veliko število koncertov po vsej Sloveniji in tudi sosednjih državah. Nastopili so tudi na festivalih kot so Live After Death, Vratolom, Breka Fest, Kunigunda in si delili oder z velikimi bendi kot so Benighted, Gutalax, Acranius, Analepsy, Noctiferia. Prvenec Slaughterlust je bil izdan marca leta 2016 in leto kasneje je imel band prvo turnejo (Slaughterlust tour) po Madžarski, Romuniji in Bulgariji, v namen promociji albuma. Marca 2018 so imeli drugo turnejo (March of Death tour) po celotni Romuniji in tudi na Hrvaškem s skupino Snogg.
Skupina trenutno ustvarja na materialu za drugi album Disgusting Festivities, ki bo izdan v letu 2019, kot napoved za album pa je lani že izšel singel Compel Insemination.

https://www.facebook.com/Carnifliate/
https://www.youtube.com/watch?v=1LPgWr1FT3A

VEČ O DOGODKU

Čas trajanja

(Petek) 22:30

VSTOPNICA

blank

Vstopnice niso več na voljo, ker je dogodek že minil.

Facebook dogodek

Facebook dogodek

Ocene dogodka

Ta dogodek še ni bil ocenjen

X
X
X
X
X
X