avgust, 2020

pet28avg20:0022:00Dogodek je že minilTrnovfest - Metal dayTrnovfest20:00 - 22:00 TrNOVfestDogodek::TrNOVfestVstop:Ni vstopnine

Ensanguinate

Podrobnosti o dogodku

Trnovfest – Metal day

petek, 28. avgust ob 20:00

VSTOPNINE NI!

V prvem delu kovinskega dneva se nam bosta predstavili dve novi skupini; Ensanguinate ter Sakrabolt.

Ensanguinate

ENSANGUINATE igrajo death metal v slogu poznih osemdesetih in združujejo adrenalin starih Possessed ter Morbid Angel s temačnim pridihom black metala. V skupini so pred nedavnim združili moči štirje veterani slovenske scene, ki imajo za seboj več priznanih albumov ter nabor mednarodnih odrskih izkušenj.
Obljubljajo hiter in udaren nastop okronan z usnjem in železjem, ki bo gotovo zadovoljil ljubitelje pravovernega death in black metala. Tem bodo v Trnovem predstavili debitantski demo »Entranced by Decay« in nabor svežega materiala, ki zagotavlja še morbidno piko na i že tako pogrebnemu letu 2020.

https://www.facebook.com/ensanguinate/

 

Sakrabolt
Sakrabolt je HARDCORE METAL skupina, iz globin KRANJA ki se je združila januarja 2020, z namenom, da se ustvarja kaotično, groovy – energično glasbo v stilu NYHC / Metallic hardcore scene in groove metala. HARD GROOVE EXPRESSION!

Ustvarjajo s polno silo in širijo KRHC. Njihov Cilj je posneti prve komade in EP čimprej, ter samo gasa na odre ustvarit kaos, unijo in nepozabljene noči!

https://www.facebook.com/sakrabolt

 

VEČ O DOGODKU

Čas trajanja

(Petek) 20:00 - 22:00

Facebook dogodek

Facebook dogodek

Ocene dogodka

Ta dogodek še ni bil ocenjen

RSVP za dogodek

RSVP trenutno ni mogoč.

Ste se premislili? Se zgodi.Spremeni moj RSVP

X
X
X
X
X
X