avgust, 2020

pet28avg20:0022:00Dogodek je že minilTrnovfest - Metal dayTrnovfest20:00 - 22:00 TrNOVfestDogodek::TrNOVfestVstop:Ni vstopnine

Ensanguinate

Podrobnosti o dogodku

Trnovfest – Metal day

petek, 28. avgust ob 20:00

VSTOPNINE NI!

V prvem delu kovinskega dneva se nam bosta predstavili dve novi skupini; Ensanguinate ter Sakrabolt.

Ensanguinate

ENSANGUINATE igrajo death metal v slogu poznih osemdesetih in združujejo adrenalin starih Possessed ter Morbid Angel s temačnim pridihom black metala. V skupini so pred nedavnim združili moči štirje veterani slovenske scene, ki imajo za seboj več priznanih albumov ter nabor mednarodnih odrskih izkušenj.
Obljubljajo hiter in udaren nastop okronan z usnjem in železjem, ki bo gotovo zadovoljil ljubitelje pravovernega death in black metala. Tem bodo v Trnovem predstavili debitantski demo »Entranced by Decay« in nabor svežega materiala, ki zagotavlja še morbidno piko na i že tako pogrebnemu letu 2020.

https://www.facebook.com/ensanguinate/

 

Sakrabolt
Sakrabolt je HARDCORE METAL skupina, iz globin KRANJA ki se je združila januarja 2020, z namenom, da se ustvarja kaotično, groovy – energično glasbo v stilu NYHC / Metallic hardcore scene in groove metala. HARD GROOVE EXPRESSION!

Ustvarjajo s polno silo in širijo KRHC. Njihov Cilj je posneti prve komade in EP čimprej, ter samo gasa na odre ustvarit kaos, unijo in nepozabljene noči!

https://www.facebook.com/sakrabolt

 

VEČ O DOGODKU

Čas trajanja

(Petek) 20:00 - 22:00

Lokacija

TrNOVfest

Karunova ulica 14

Facebook dogodek

Facebook dogodek

Ocene dogodka

Ta dogodek še ni bil ocenjen

RSVP za dogodek

RSVP trenutno ni mogoč.

Ste se premislili? Se zgodi.Spremeni moj RSVP

X
X
X
X
X
X