oktober, 2020

pet23okt22:00Dogodek je že minilDogodek je odpovedanRivertone + Šesti Metekkoncert22:00 KUD CSK dvoranaDogodek::KoncertVstop:Vstopnina

Rivertone, Šesti Metek

Podrobnosti o dogodku

Rivertone + Šesti Metek

petek, 23. oktober ob 20:00

Koncert Rivertone in Šesti Metek

VSTOPNINA
5€ v predprodaji
7€ na dan dogodka

Rivertone sami zase uporabljajo opis: “Four guys who play music” preprosto, a točno tisto, kar je skupno mnogim svetovno znanim skupinam – vse se začne s preprosto željo po igranju in ustvarjanju glasbe. Kot predstavniki prihajajoče generacija rockerjev navdih iščejo v priredbah skladb nam najljubših rock skupin danes in včasih. Zasedba pa je začela tudi z ustvarjanjem lastnih melodij.
Člani skupine:
Maj Vrhovec – lead vocals
Simon Tomažin – drums, backing vocals
Tilen Lampret – bass, backing vocals
David Bibič – guitar, backing vocals

Skupina Šesti Metek je šla skozi mnoge članske menjave, preden je v novi postavi ustvarila komade, kot so: Ko Srce, Nazaj in še dlje, Čas nazaj, Tema, Oda polnoči, Sestrične, Cloud 9, Izohipse in Poletel. Sledilo je obdobje, ko so ustvarili prve tri studijske posnetke za komade Ko Srce, Nazaj in še dlje in Izohipse. Za zadnjega je posnela tudi videospot v lastni produkciji. Pridružil se jim je še Krištof Blažič, ki je na mestu vokalista zamenjal Aljaža Kalška. Šesti Metek nadaljuje in inspirira svoje poslušalce in deluje v aktivnem družbeno kritičnem odnosu do realnosti. V današnji sestavi dela na novem materialu, ki ga gradi na svoji pameti in že skoraj deset letnem sodelovanju in prijateljstvu.

 

VEČ O DOGODKU

Čas trajanja

(Petek) 22:00

VSTOPNICA

blank

Vstopnice niso več na voljo, ker je dogodek že minil.

Video

Facebook dogodek

Facebook dogodek

Ocene dogodka

Ta dogodek še ni bil ocenjen

X
X
X
X
X
X