november, 2019

čet28nov(nov 28)08:00pet29(nov 29)23:00Dogodek je že minilMoč sporazumevanja08:00 - 23:00 (29) KUD CSK kavarnaDogodek::KonferencaVstop:Ni vstopnine

Moč sporazumevanja CSK

VEČ O DOGODKU

Podrobnosti o dogodku

8. mednarodna konferenca gledališke pedagogike “Moč sporazumevanja”

27-30. november 2019

blank

Cilj konference je izmenjati izkušnje, znanja in primere dobrih praks s področja gledališke pedagogike. Priznani domači in tuji strokovnjaki bodo predstavili možnosti uporabe gledaliških elementov v izobraževalnem procesu za spodbujanje razvoja komunikacijskih in socialnih veščin ter učenje jezikov.

V okviru predavanj, delavnic in diskusij bomo razpravljali o pomenu varnega učnega okolja in učinkovite komunikacije, raziskovali vlogo gledališke pedagogike v izobraževalnem procesu, njen vpliv na razvoj komunikacijskih in socialnih veščin ter spoznavali kreativne pristope za učenje jezikov.

Konferenca je namenjena učiteljem v osnovni in srednji šoli, mentorjem gledaliških skupin, svetovalnim delavcem, pedagogom, vzgojiteljem v vrtcih in dijaških domovih, knjižničarjem, muzejskim pedagogom, poklicnim igralcem, režiserjem, defektologom, terapevtom, učiteljem podaljšanega bivanja ter vodstvenim delavcem vzgojno-izobraževalnih ustanov.

Čas trajanja

28 (četrtek) 08:00 - 29 (Petek) 23:00

Lokacija

KUD CSK kavarna

Karunova ulica 14

Facebook dogodek

Facebook dogodek

Ocene dogodka

Ta dogodek še ni bil ocenjen

RSVP za dogodek

RSVP trenutno ni mogoč.

Ste se premislili? Se zgodi.Spremeni moj RSVP

X
X
X
X
X
X