november, 2019

čet28nov(nov 28)08:00pet29(nov 29)23:00Dogodek je že minilMoč sporazumevanja08:00 - 23:00 (29) KUD CSK kavarnaDogodek::KonferencaVstop:Ni vstopnine

Moč sporazumevanja CSK

Podrobnosti o dogodku

8. mednarodna konferenca gledališke pedagogike “Moč sporazumevanja”

27-30. november 2019

blank

Cilj konference je izmenjati izkušnje, znanja in primere dobrih praks s področja gledališke pedagogike. Priznani domači in tuji strokovnjaki bodo predstavili možnosti uporabe gledaliških elementov v izobraževalnem procesu za spodbujanje razvoja komunikacijskih in socialnih veščin ter učenje jezikov.

V okviru predavanj, delavnic in diskusij bomo razpravljali o pomenu varnega učnega okolja in učinkovite komunikacije, raziskovali vlogo gledališke pedagogike v izobraževalnem procesu, njen vpliv na razvoj komunikacijskih in socialnih veščin ter spoznavali kreativne pristope za učenje jezikov.

Konferenca je namenjena učiteljem v osnovni in srednji šoli, mentorjem gledaliških skupin, svetovalnim delavcem, pedagogom, vzgojiteljem v vrtcih in dijaških domovih, knjižničarjem, muzejskim pedagogom, poklicnim igralcem, režiserjem, defektologom, terapevtom, učiteljem podaljšanega bivanja ter vodstvenim delavcem vzgojno-izobraževalnih ustanov.

VEČ O DOGODKU

Čas trajanja

28 (četrtek) 08:00 - 29 (Petek) 23:00

Facebook dogodek

Facebook dogodek

Ocene dogodka

Ta dogodek še ni bil ocenjen

RSVP za dogodek

RSVP trenutno ni mogoč.

Ste se premislili? Se zgodi.Spremeni moj RSVP

X
X
X
X
X
X