december, 2019

sre18dec20:0021:30Dogodek je že minilPetra Zore & Bomb Shell20:00 - 21:30 KUD CSK dvoranaDogodek::KoncertVstop:Vstopnina

Petra Zore & Bomb Shell

Podrobnosti o dogodku

sreda, 18. december ob 20:00

Petra Zore & Bomb Shell

Petra Zore & Bomb Shell

Pa so nazaj! PETRA ZORE & BOMB SHELL s koncertom v Ljubljani!

Bomb Shell so pop rock band, ki že nekaj časa navdušuje na slovenski popularni glasbeni sceni. Skupaj s svojo najbolj prepoznavno članico Petro Zore, ki poleg nastopanja z bandom, navdušuje še na oddaji Znan obraz ima svoj glas, so v svojih 4 letih delovanja dosegli že ogromno festivalskih kot tudi koncertnih uspehov. Kot debitanti so se javnosti prvič predstavili na festivalu Melodije morja in sonca, svoje skladbe pa so predstavili tudi na festivalih Dnevi slovenske zabavne glasbe (pop rock/popevka), Imamo novo glasbo. V letu 2018 so Bomb Shell s strani založbe Menart Records prejeli nagrado za izjemne glasbene dosežke – najboljši pop rock band. V aprilu 2019 je skupina izdala svoj avtorski prvenec z naslovom … OB PETIH…, ki je navdušil pomembnejše radijske postaje pri nas in številno koncertno občinstvo.

Petra Zore & Bomb Shell

Po izzidu svojega prvega avtorskega albuma …OB PETIH…, se koncertno zopet vračajo v Ljubljano. Tokrat na oder trenutno najbolj popularnega koncertnega središča CSK – Center Slovanskih kultur.
V tem času so bili zelo dejavni na studijskem področju, zato vam bodo predpremierno s koncertnim nastopom predstavili nekaj novih skladb iz njihovega prihajajočega albuma. Pevka Petra Zore, ki navdušuje s stasom in glasom, pa vam bo zagotovo zaupala tudi marsikatero šaljivo anekdoto iz svojega sodelovanja v popularni oddaji Znan obraz ima svoj glas.

A to še ni vse! Bomb Shell napovedujejo tudi eno najbolj norih nagradnih iger.
Vsak, ki se bo udeležil njihovega koncerta v CSK-ju 18.12. bo lahko osvojil super nagrado, ki bo podeljena ravno tam.

Spletna stran / Facebook / Instagram

VEČ O DOGODKU

Čas trajanja

(Sreda) 20:00 - 21:30

VSTOPNICA

blank

Vstopnice niso več na voljo, ker je dogodek že minil.

Video

Facebook dogodek

Facebook dogodek

Ocene dogodka

Ta dogodek še ni bil ocenjen

X
X
X
X
X
X