oktober, 2019

čet17okt20:0021:30Dogodek je že minilS trebuhom za kruhom20:00 - 21:30 KUD CSK dvoranaDogodek::KomedijaVstop:Vstopnina

Lucija Ćirović s trebuhom za kruhom
blankblank

VEČ O DOGODKU

Podrobnosti o dogodku

S trebuhom za kruhom

z Lucijo Ćirović

četrtek, 17. oktober ob 20:00

blank

S trebuhom za kruhom je predstava, v kateri vas bo Lucija Ćirović popeljala na zabavno pot njenega izobraževanja, od prvega razreda osnovne šole pa vse do danes, ko je postala prva ventrilokvistka v Sloveniji. Predstava je primerna za 16+.
V monokomediji vključuje in prepleta različna znanja in veščine gledališke umetnosti: stand-up komedijo, lutkarstvo in posebno zvrst gledališke umetnosti – ventrilokvizem.
Ventrilokvizem ali trebuhogovstvo je tehnika govorjenja brez premikanja ustnic, s katero se ustvarja iluzija, da glas prihaja od druge osebe ali predmeta. V moderni zgodovini ventrilokvizma je ta postal forma komedije, kjer izvajalci pogosto uporabljajo lutke. Zato se v predstavi pojavi tudi Coco Ch.Adel, lutka mladega petelinčka, ki ima čisto svoj pogled na svet. Precej drugačen od Lucijinega. V letu 2019 sta Cocotom nastopila tudi na Ventrilokvistični konferenci v Ameriki. Ob letošnji 20. obletnici serije TV Dober dan, pa se bo v predstavi pojavila tudi posebna gostja, lutka Fate.

V letu 2016 je Lucija magistrirala na AGRFT, za predstavo S trebuhom za kruhom in magistrsko delo z istim naslovom, pa prejela tudi študentsko Prešernovo nagrado.

Izvajalci: Igrajo – Lucija Ćirović, Coco Ch.Adel in Fata, Avtorica – Lucija Ćirović, Režija in tehnične zadeve – Boštjan Štorman, Glasba – Goran Završnik

Čas trajanja

(četrtek) 20:00 - 21:30

Lokacija

KUD CSK dvorana

Karunova ulica 14

VSTOPNICA

blank

Vstopnice niso več na voljo, ker je dogodek že minil.

Nastopajoči

Facebook dogodek

Facebook dogodek

Ocene dogodka

Ta dogodek še ni bil ocenjen

X
X
X
X
X
X