Mesto greha – Mesečnica

Mesečnica - Mesto greha

Glam Squad Burlesque in CSKFP predstavljata

Mesto greha – Mesečnica Kabaret

večer burleske in kabareta

petek, 20. december ob 21:00

Mesečnica - Mesto greha

V poplavi dogodkov v času, ko je vse dosegljivo že z nekaj kliki, je po drugi strani postal živi kabaret že prava redkost. V CSKFP v Trnovem smo zato pripravili ne samo predstave, pač pa kabaret druženje. Večer, na katerega so vabljeni vsi, ki od gledališča pričakujejo več. V sodelovanju z udeležbo in dogodku primerno garderobo se obiskovalci namreč zlijejo s predstavo. V večnamenski gledališki dvorani, ki postane prostor za druženje, se namreč ne izvaja sama predstava, pač pa se začne odvijati življenje.

Obisk se razvleče v ozračju, ki se meša s preteklostjo, sedanjostjo in prihodnostjo. Predstava, v kateri sodelujejo vsi prisotni, se razvleče iz večera v noč ali celo v jutro. Scenarij je spontanost. V mestu greha, kjer vlada Mesečnica Kabaret, je prostora dovolj za vse. Mesečnica ni zgolj ali samo mična gospodična. Je tudi zrela ženska, ki nima popolnega telesa, a je prav zaradi tega še toliko bolj zapeljiva. Ženska, ki se sprosti in se pusti voditi, a je v resnici še vedno glavna. Ženska, ki se greha ne sramuje niti ne beži od njega. Ženska, ki jo tudi čisto malo nosi luna. Ženska, ki ve, kaj hoče in kaj lahko ponudi. Zato ponuja.

Mesto greha je zato z Mesečnico tudi edinstvena priložnost za odmik od resničnosti in dnevne rutine. Priložnost za pobeg od dnevne rutine in vsakdanjosti. Kraj, kjer se izgublja stik z realnostjo, kjer se spogledujeta spodobnost in greh. Na meji zakonov se Mesečnica igra z adrenalinom vseh prisotnih in prestopa vse dovoljene meje, ki jih niti ne priznava.
Mesečnica je doma v Mestu greha, ki se odvija samo občasno v CSKFP v Ljubljani.

Mesečnica se na svojo premiero pripravlja v veselem decembru, ko bo dogajanje še posebej praznično.
Vljudno vabljeni, da se ji pridružite v večernih oblekah. Lahko seveda brez, a obiskovalci, tako pari kot posamezniki, boste za trud posebej nagrajeni. Mesečnica se zbudi okoli 21:00, a predstava nima določenega konca. Konec si bo obiskovalec določil sam.

Ste si že dolgo želeli na kabaret večer, pa ga v Ljubljani niste našli?
Ne skrbite, Mesečnica bo z vami v CSKFP – vsak mesec.

Petek zvečer je kot nalašč za to, da pridete v Trnovo, se udobno namestite, pokramljate s prijatelji, spijete koktejl in uživate v pestrem programu, ki vam ga pripravlja skupina Glam Squad Burlesque z gosti. Vsakokrat bo malo drugače, zato se pustite presenetiti!

Prvič nas nosi luna že v decembru, ko bomo še posebej praznično razpoloženi… 😉

Vstop 18+

Glam Night Mesečnica CSK Kabaretblank

 

X
X
X
X
X
X