Impro liga: Okvrd Adria vs Banda Ferdamana Zlatorog

nedelja, 8. december ob 20:00

Impro liga: Okvrd Adria vs Banda Ferdamana Zlatorog

V nedeljo se bosta pomerili ekipi Okvrd Adria in Banda Ferdamana Zlatorog.

Banda Ferdamana so z lugom podmazana štajerska impro velesila, Okvrd pa simpatično zmedeni ljubljanski letalci polni upanja in hrepenja po nečem višjem.

Obe ekipi sta zelo športno motivirani in svoje uigranosti ne skrivata. Na predstavi se nam obetajo boj za višino, pokrivanje igralcev, prevzemi fokusa, vroče mišice in prepoteni dresi, suspenz in zagotovo bo nekdo povedel iz ozadja s krikom Vse za naše sponzorje.

Obeta se nam torej vrhunska improvizacijska poslastica, po kateri se boste strinjali, da moramo slediti sanjam nad oblaki in med mehurčki.

Tvoja Impro liga, najbolj športno gledališče.

Improvizatorji in improvizatorke:
Banda Ferdamana so kapetanka Mojca Frim, Eva Štingl, Vid Lobnik, Blendor Sefaj, Tim Andrić, Nika Matanović, Žiga Pigac, Jasmina Čuješ in Matic Komel.
Ekipo podpira Tovarna Zlatorog Maribor.

Okvrd so kapetanka Pia Marija Žugman, Jure Povšin, Katja Predan, Teodora Švet, Noah Novšak, Rok Štemberger, Mojca Hrabar in Lara Prijatelj.
Ekipo podpira Adria Airways.

Impro liga je temeljni program improvizacijskega gledališča pri nas, ki poteka že od leta 1993. Glavnina programa poteka kot državno tekmovanje impro gledaliških skupin, program pa je stičišče slovenskih improvizatorjev in improvizatork.
Sezono 2019/2020 kot rdeča nit zaznamuje šport in odnos med športom in kulturo. Posvečamo se raziskovanju športnega spektakla, ognjevitovsti, vztrajnosti in moči, performativnosti v športu in športnim elementom v gledališču ter iščemo športni, kulturni in družbeni komentar.

Produkcija: Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO

blank

X
X
X
X
X
X