Kulturna zastavljalnica

Kulturna zastavljalnica

Avgust se bo že kmalu iztekel in z njim se bo poslovil tudi že 29. tradicionalni festival Trnovfest. Kljub temu ne bo časa za žalost in žalovanje, saj bomo že jeseni nadaljevali s svojim kulturnim programom. Jesenski programski sklop bomo zaradi še vedno aktualnih prepovedi in omejitev kulturnega uprizarjanja oplemenitili z dogodki, ki smo jih poimenovali “Kulturna zastavljalnica“.

Kulturna zastavljalnica bo vsem umetnikom zagotavljala primerne pogoje in prostor za uprizarjanje po najboljših pogojih, kot ne nazadnje tudi tehnično in medijsko podporo. KUD CSK France Prešeren Trnovo ob svoji 100-letnici z veseljem nudi svoje prostore z vso urejeno NIJZ in koronavirus dokumentacijo in z upoštevanjem vsem priporočil. Prav tako izvajalcem nudi predprodajo vstopnic za katere si sami določijo ceno vstopnic in brezplačnim najemom prostorov vezanih na zaslužek od prodaje vstopnic.

Vse zainteresirane in dodatne informacije so vam na voljo na elektronskem naslovu program@cskfp.si ali po telefonu 070.69.00.69.

X
X
X