KUD CSK FP – jesen 2020

KUD CSK FP online dogodki

Jesen je potrkala na naša vrata in napočil je čas, da vam predstavimo svoje delovanje in načrte kulturnega centra KUD CSK France Prešeren za to jesen.

Naj za začetek poudarimo, da kljub izredno zaostrenim razmeram za zdaj še vedno, sicer z izjemno osiromašenim programom, delujemo moteno, in sicer vsak dan od 16:00 – 22:30, v izrednih priložnostih lahko tudi dlje. Več kot veseli bomo, če se oglasite zgolj na pijači in podprete naše delovanje. Le skupaj nam bo uspelo prebroditi težave, ki nas pestijo.

spletni dogodki

“Kulturne prireditve z odobritvijo NIJZ ne spadajo pod vladna opozorila za zamejitev druženj na javnih in zasebnih prostorih.”
“…za zamejitev druženj za 10 ljudi na javnem in zasebnem prostoru, brez razlike, razen, če je to pogojeno z predhodnim soglasjem NIJZ.”

Jelko Kacin, ponedeljek, 5. oktober 2020

Dogodki v živo in na spletu

Pripravili smo krajšo anketo, za katero bomo veseli, če si vzamete čas in nas razsvetlite s svojimi odgovori. Med drugim namreč razmišljamo tudi, da bomo začeli dogodke prenašati tudi prek spleta. Zato vas prosimo, da nam predlagate svoje želje, katere glasbenike, gledališčnike in ostale kulturne ustvarjalce bi želeli videti v živo ali prek spleta?
Za vsak predlog bomo veseli, hkrati pa seveda vabimo tudi kulturnike same, da se nam javijo.

Program KUD CSK France Prešeren.

Zaradi vladnih ukrepov in priporočenega popisa NIJZ priporočamo nakup izredno omejenega števila vstopnic, prek spleta.

KUD CSK online dogodki

KUD CSK FP online dogodki

Donacija

Seveda pa bomo veseli vsake donacije, ki nam bo olajšala čakanje na bolj, za kulturo, prijazne in sproščujoče čase.
Zahvaljujemo se vam za vsako malenkost.

Najem KUD CSK FP

Tudi letos se bliža veseli december in s tem novoletna pred praznovanja, prostore pa seveda oddajamo tudi v preostanku leta. Idej, za katero priložnost lahko najamete kavarno ali večnamensko dvorano je nešteto. Sedaj celo po še bolj akcijsko ugodnih pogojih najema.

Za vse informacije in rezervacije smo vam na voljo na program@cskfp.si ali po telefonu 070.69.00.69. Veselimo se vašega klica!

X
X
X
X
X
X