Kulturne pike

KUD kulturne pike

Ob ponovnem počasnem zagonu kulturnega centra KUD CSK ter kulturnega programa v Trnovem smo za vse obiskovalce pripravili manjše presenečenje. Verjamemo, da je kultura izredno pomembna skozi celotno življenje in vsako življenjsko obdobje slehernega posameznika. Brez najmanjšega dvoma kultura med drugim širi obzorja ter osebno razgledanost in s tem ne nazadnje krepi strpnost, razumevanje sveta ter soljudi.

Kot kulturni prostor prav letos praznujemo 100-letnico Kulturnega doma Trnovo. Sploh večnamenska dvorana ima za sabo izjemno širok nabor raznolike kulturne palete ter nešteto uprizoritev vseh kulturnih žanrov, ki jih pravzaprav nihče več ne more prešteti. Še vedno in morda celo še posebej v teh časih želimo opozoriti, da je biti in ostati kulturen vedno pravilno, moderno in modro. Zato vsem svojim registriranim uporabnikom, ki vstopnice za naš program kupujejo na uradni spletni strani cskfp.si poklanjamo “kulturne pike”.

Zdi se nam prav, da obiskovalce nagradimo, ker še vztrajajo biti kulturni. In družabni. Ne bi bilo prav, da ne bi bilo že samo kulturno udejstvovanje kdaj pa kdaj tudi nagrajeno. Zato ne pozabite ob registraciji vpisati svojega rojstnega dne. Da vam bomo takrat lahko poslali še dodatno manjše presenečenje. To velja tudi za že registrirane člane in obiskovalce.

Ostanite še naprej kulturni in obiščite kakšno izmed naših prireditev in dogodkov. Veseli vas bomo! Mi smo tu. Vsak dan od 16:00 do konca…

#KulturaŽivi #Trnovo
KUD Center Slovanskih Kultur France Prešeren

X
X
X