CSK FP popusti in ugodnosti

CSK France Prešeren

skrbi za vse svoje goste!

Da bi lahko našim gostom, predvsem pa tistim najbolj rednim, ponudili kar najbolj prijetno izkušnjo z obiskovanjem naših prireditev, smo pripravili še dodatno ugodnost. Ne glede na tipe dogodkov, ki jih obiskujete pri nas, bodisi koncerte, gledališke predstave, stand up komedije, plesne zabave ali trNOVfest, se vam vsekakor najbolj izplača, če vse vstopnice pri nas kupujete, kot registriran uporabnik. Le na ta način, lahko vidimo kako redno nas obiskujete in vam v zameno hkrati ponudimo različne “pakete zvestobe“. Če nakup opravite, kot gost, oziroma kot neprijavljen uporabnik, te informacije ne moremo spremljati.

V ta namen smo pripravili tri različne abonmaje, ki so seveda brezplačni. CSK FP abonma zajema vse naše prireditve, abonma trNOVfest zgolj prireditve v avgustu in abonma Palma klub, ki vključuje zgolj klubske dogodke.

Kupone ugodnosti, ki se stalno spreminjajo, lahko spremljate na svojem profilu na spletni strani “Moj račun“. Prav tako pa vam je na voljo denarnica, na kateri lahko shranjujete svoja sredstva.

Ob tej priložnosti bi se vam radi tudi iz srca zahvalili, ker nas podpirate in predvsem, ker podpirate naše izvajalce, kulturnike ter ustvarjalce.

ekipa CSK FP

Ta novica je objavljena v kategoriji Novice in je označena z .
X
X
X
X
X
X