Impro liga: Lažno upanje vs Muy Improtante (+Ekshibicija)

Improliga: Lažno upanje vs Muy Improtante (+Ekshibicija)

Impro liga

Lažno upanje vs Muy Improtante (+Ekshibicija)

Zadnji krog letošnjih preigravanj je tu! Na vrsti so tekme, ki se bodo igrale z usodami letošnjih ekip. Tekme, ki bodo odločale o uvrstitvah v polfinale. In napete tekme, po katerih se bo vedelo, kdo se bo še lahko boril za večno čast in slavo, kdo pa bo za letos s svojo improligaško potjo zaenkrat zaključil.

Ta tekma sicer mogoče ne bo ena izmed najbolj odločilnih (ne bo pa neodločilna!), kar pa ne pomeni, da bo kakorkoli manj igriva, napeta ali manj polna zabavnih in odločilnih odločitev.

Spopadli se bosta ekipi ‘Lažno upanje‘ in ‘Muy Improtante‘. Prvi so legendarni mojstri improviziranih prevar, ki jim ljubkovalno pravijo improvizirani prizori, drugi pa so epski doktorji igranja raznoraznih muy pomembnih karakterjev, ki vedno spravijo publiko v delirij občudovanja.

Nastopajoči

Lažno upanje: Eva Kern Nanut, Dino Kapetanovič, Jan Hrušovar, Peter Frankl, Sašo Weilgoni “Mš” & Tim Kern
Muy Improtante: Vid Terzer, Kristina Popit, Liza Močnik, Mark Fortuna, Nik Novak in Patrik Hlebanja

Časovnica

Tokrat vas ob 19h (tekma sama se začne ob cca 20h) čaka prav posebna ogrevalna impro poslastica – Impro liga ekshibicija. Kdo, kje in kaj se bo dogajalo še razkrijemo v sladki prihodnosti (ok – kje bo lahko ugotovite že sedaj).

Se vidimo!

Vstopnina: 6€

Povezave

FB dogodek

X
X
X
X
X
X