O moj Bog!

SNiG: O MOJ BOG! – improvizirana satira

25. marec 2019 ob 20.00

Religija je med nami prisotna že od samih začetkov civilizacije in vsi vemo, da ni religije brez obredov. Ko bodo na materinski dan na oder CSK France Prešeren spet stopili AKTUALNI PRVAKi IMPROLIGE, bodo za vas ustvarili najbizarnejši, najzabavnejši in prav gotovo najbolj unikaten obred, ki ste ga kadar koli videli. Ker pa seveda ni religije brez naukov, bodo ob tem z vašo pomočjo učili o življenskih modrostih in zapovedali kaj se na tem svetu sme in kaj ne. O MOJ BOG je edinstven šov namenjen vsem tistim, ki iščejo smisel življenja, tistim, ki bi radi izpopolnili svojo duhovno plat ali pa tistim, ki bi se radi zgolj sprostili in se od srca nasmejali!

SNiG

Slovensko narodno impro gledališče – sestavljajo prvorazredni improvizatorji, ki se z gledališko improvizacijo ukvarjajo že dobro desetletje. Svoje izkušnje, razigranost in dobro voljo bodo tudi tokrat prenesli na oder v satirični komediji, kjer bodo prečkali mejo politične korektnosti in se odpravili v območje heca in radosti.

Igrajo

Tim Kern, Eva Kern Nanut, Kristjan Kolar, Urban Kavčič, David Kristan, Žiga Regina, Žan Sterle

Glasba: Luka Seliškar

Cena vstopnice za vrhunski IMPRO SPEKTAKEL je zgolj 6€!

Namenite svoji duši malo pavze od vsakdanjih skrbi in ne zamudite prvovrstne priložnosti za zabavo polno smeha, po kateri se boste domov odpravili poduhovljeni!

Se vidimo!

X
X
X
X
X
X