Priporočamo nakup vstopnic prek spleta!

*Zaradi zdravstvene situacije Covid19, obiskovalce prosimo, da si zagotovijo vstopnice prek spleta v predprodaji. Zaradi popisa obiskovalcev po priporočilih NIJZja, smo omejili nakup na največ dve vstopnici na osebo. Seveda pa lahko nakup opravi več obiskovalcev hkrati.Vseeno se lahko vstopnice kupijo tudi na vhodu pred prireditvijo.

Nakup digitalne e-vstopnice je popolnoma preprost in okolju prijazen. Vstopnico po nakupu prejmete po elektronski pošti. Ob prihodu na prizorišče pa zgolj pokažete QR kodo na telefonu. Vstopnice namreč ni treba natisniti, a če želite, jo lahko prinesete tudi v tiskani obliki. Odločitev je vaša.

60 / leto

Na zalogi

Šifra: godalkanje-abonma-2020-2021 Kategoriji: , Oznaki: ,

LETNI ABONMA URBAN FOLK

sezona 2020-2021

 

Godalkanje abonma 2020-2021

 

Sreda, 4. november 2020 – DUO PANFILOFF GAIRARD
Sreda, 16. december 2020 – WILD STRINGS TRIO
Sreda, 13. januar 2021 – TERRA POP
Sreda, 10. februar 2021 – IDA MEIDELL BLYLOD & SLOVENIAN FIDDLE GANG

Abonma je prenosljiv po predhodni najavi.
Abonenti prejmejo 2 brezplačni vstopnici za Veliki gala koncert Godalkanja (povezava), 1. novembra v Festivalni dvorani.

60 € | 36 € do 18. leta, dijaki in študentje*
* za ceno s popustom pri nakupu vpišite kodo “abonma“. Dokazilo z osebno / dijaško / študentsko izkaznico ob vstopu na prizorišče.

URbAN FolK

koncertni cikel Godalkanja

Koncertni cikel urbane folk glasbe zasedb z godali smo ustvarili zato, da lahko uprizoritve velikih violinskih mojstrov, gostujočih mentorjev Godalkanja, v živo doživimo tudi v Ljubljani. Slovenija je v evropskih strokovnih krogih znana po mojstrskih tečajih različnih violinskih slogov. Ne gostimo zgolj mentorjev; tudi učenja željni profesionalni glasbeniki se pripeljejo od daleč, da se lahko udeležijo izobraževanja po naših standardih.

Koncertni večeri so dogodki, ki presegajo zgolj poslušanje koncerta, saj uradnemu delu običajno sledi zajemanje (jam session), ob katerem ni težko zaplavati v občutke nesmrtnosti.

Za koncertne uprizoritve težki časi (omejitve pandemije) nam niso vzeli poguma, zato začenjamo z novo obliko medsebojnega povezovanja krogov prijateljev, poznavalcev in ljubiteljev žive akustične glasbe.

X
X
X
X
X
X