Priporočamo nakup vstopnic prek spleta!

*Zaradi zdravstvene situacije Covid19, obiskovalce prosimo, da si zagotovijo vstopnice prek spleta v predprodaji. Zaradi popisa obiskovalcev po priporočilih NIJZja, smo omejili nakup na največ dve vstopnici na osebo. Seveda pa lahko nakup opravi več obiskovalcev hkrati.Vseeno se lahko vstopnice kupijo tudi na vhodu pred prireditvijo.

Nakup digitalne e-vstopnice je popolnoma preprost in okolju prijazen. Vstopnico po nakupu prejmete po elektronski pošti. Ob prihodu na prizorišče pa zgolj pokažete QR kodo na telefonu. Vstopnice namreč ni treba natisniti, a če želite, jo lahko prinesete tudi v tiskani obliki. Odločitev je vaša.

8 5

Na zalogi

Ob vstopnici boste prejeli še 5 kulturnih pik.
Šifra: 201016D Kategorija: Oznake: , , , ,

OK: NOT OKAY

petek, 16.oktober ob 20:00

Delavnica nočne rekreacije ob glasbeni spremljavi. Vadbo vodijo voditelji na odru ob umetniški inštalaciji.
Obiskovalce prosimo, da upoštevajo vsa priporočila in skrbijo za svojo ter varnost ostalih udeležencev.
Na vhodu se bo merila temperatura.V primeru kašlja, povišane temperature ali težjega dihanja, prosimo ostanite doma.

Pridružite se nam na odbit nočni rekreaciji ob spremljavi elektronske in hip hop glasbe, kjer bodo vadbo vodili nadobudni vaditelji. Z njihovimi vajami in kulturnim nastopom vas bodo popeljali na glasbeno rekreativno popotovanje, kjer boste izkusili nove zvoke in se tudi gotovo dobro razgibali.

The Yugen(Widic x Sxtrn)
Mlada Drum n’ Bass producenta ter vaditelja Widic in Sxtrn sta duo imenovan The Yugen. Widic je že izkušen vaditelj, ki je že vodil vadbo na večjih delavnicah in se dokazal kot soliden DNB vaditelj. Povezal se je z Sxtrn-om, da lahko dvigneta nivo slovenskih DNB delavnic na nove višave.

Male Pončo
Pončo vam je že gotovo znan, če kaj sledite mladim hip hop delavnicam. Že z dvema hip hop albuma pod svojim pasom, se je ta mladi umetnik dokazal v liričnih sposobnostih in producentski iznajdljivosti. Njegov zvok se je pomaknil iz bolj klasičnega hip hopa pri njegovem albumu Aura v že bolj elektronske vode z albumom MIND=ALTR. Na tej delavnici pa bo izvajal še prej neslišane beate, vadbene vaje in komade. Pripravite se!

NoKiltr
NoKiltr je svoj prvi album Sampladelik izdal junija to leto in pokazal svoje beatmaking sposobnosti z obračanjem samplov, ter z žmohtnimi basi in bobni. Poleg tega pa izvaja vadbo še z abstraktnimi in klasičnimi komadi. Znan po svojem izvrstnem glasbenem okusu, njegov performance bo gotovo nor.

Njihove vaje vam bo gotovo vzbudile vadbene sposobnosti, za katere niste niti vedeli, da obstajajo. Delavnica bo polna odbitih vaj in norih vaditeljskih setov. Bodi tam ali bodi kvadraten (be there or be square)!

Vabila v predprodaji 5€, na dan dogodka 8€
Čas in kraj: 16.10.2020, ob 20.00 v KUD CSK FP

Linki vaditeljev:
Widic: https://soundcloud.com/widic_sc/
Nokiltr: https://soundcloud.com/user-483331193
Male Ponco: https://soundcloud.com/user-13190569

X
X
X
X
X
X