Odprte vaje so namenjene vajam umetnikom in našim članom. Zaradi zagotavljanja varnosti in upoštevanja NIJZ priporočil smo omogočili prevzem zgolj ENE vstopnice / vabila ali prepustnice na naročilo. Zato prosimo naše člane, da osebno prevzemate zgolj po eno naročilo na vajo. Hvala za razumevanje!

Nakup digitalne e-vstopnice je popolnoma preprost in okolju prijazen. Vstopnico po nakupu prejmete po elektronski pošti. Ob prihodu na prizorišče pa zgolj pokažete QR kodo na telefonu. Vstopnice namreč ni treba natisniti, a če želite, jo lahko prinesete tudi v tiskani obliki. Odločitev je vaša.

[dtwpb_yith_wcwl_add_to_wishlist el_class=”Dodaj vstopnico na seznam želja!”]

10

Na zalogi

Šifra: 210828D Kategorija:
1 5 10 25 50

Break The Night

sobota, 28. avgust ob 23:45

 

Delavnica nočne rekreacije ob glasbeni spremljavi. Vadbo vodijo voditelji na odru ob umetniški inštalaciji.

Cena: 10 EUR

Inštruktorji bodo:

✨ Afekt Music ✨
Štajerski nezemljan, ki soustvarja mariborsko elektronsko sceno že dobrih 10 let. Njegovi seti so bili slišani že na vseh večjih festivalih po Sloveniji (Kurzschluss, Stellar Beat, Eco… )
Stil, ki ga je razvil, ne sledi nobenim trendom, zato ga loči od vseh ostalih. Glasba, ki jo ustvarja pa vibrira tako močno, da se z zvokom dotakne prav vsake celice v telesu in ko se vibracije premikajo v pravo smer, takrat veš da si AFEKT-ed with music

✨ Lucca Loggia ✨
Prvi stik z gramofoni je imel že v najstniških letih in najprej je publiko zabaval s tršimi Hard Techno in Schranz ritmi pod imenom Ouzo. Kasneje se je njegov okus za glasbo spremenil in zdaj ustvarja harmonijo s House, Melodic techno/house in Tech-house zvrstmi. Pojavljal se je že po celotni Sloveniji in si delil oder tudi z nekaterimi svetovno znanimi DJ-i, kot so Claptone, Mousse T. in Mike Vale. Vedno se trudi, da na svoje nastope prinese nekaj svežega in posebnega. Njegov cilj je združiti čim več različnih ljudi, ki uživajo v enaki glasbi – glasbi, ki je narejena za vse.
Najprej je bil kot ritem, ki se je spremenil v melodijo, zdaj pa lahko z njim plešemo v harmoniji!

✨ Rocky’Rolla ✨
Uživa v vrtenju underground elektronske glasbe. Zanima ga vse med housom in technom, kjer ga najbolj navdušujejo funky, deep in melodični zvoki. V svojih setih rad združuje različne žanre. V zadnjem času veliko pozornosti posveča žanrom kot so melodic techno, melodic house ter tech house.

Obiskovalce prosimo, da upoštevajo vsa priporočila in skrbijo za svojo varnost ter varnost ostalih udeležencev.

X
X
X