AKCIJA
AKCIJA!
%
Popust
25
Prihrani 5€
5€
5

3. oktober 2019 v Center Slovanskih Kultur France Prešeren

Vse nove skladbe z najnovejšega, četrtega studijskega albuma 4K boste slišali 3.10. v klubski intimi CSK France Prešeren v Ljubljani. Z nami boste lahko peli Lepe stvari, Pomlad in do takrat morda še kak nov komad. Seveda bomo odigrali tudi vse tiste, ki jih imamo radi in so z leti postali pravi hiti. Bomo pa skupaj kot že dolgo ne. Dvorana je tako lepo drobčkano sexy.

Kart za špil je res, res malo.
Da ne bo kdo spet rekel, da ni vedel.

Hamo & Tribute 2 Love svojo lubezensko zgodbo najraje pripovedujemo v živo na koncertih. Na odru se izčiščen zvok z albumov sreča z improvizacijo, vrhunskimi kitarskimi in tipkarskimi solažami in predvsem pozitivno energijo, ki jo med občinstvo pošiljamo v enormnih odmerkih. V današnjih dneh redka kombinacija vedno znova naravno zlije petje z odra s prepevanjem vrst pod njim. Publika je naš šesti in najbolj pomemben član in to je opaziti na slehernem špilu.

Pomlad 🎶 https://youtu.be/KfeUL-Wk7iU
Lepe stvari 🎶 https://youtu.be/Nw-WpeFC8j4
Akustična Pomlad 🎶 https://youtu.be/HJbKisPMJ5U

Nakup digitalne e-vstopnice je popolnoma preprost in okolju prijazen. Vstopnico po nakupu prejmete po elektronski pošti. Ob prihodu na prizorišče pa zgolj pokažete QR kodo na telefonu. Vstopnice namreč ni treba natisniti, a če želite, jo lahko prinesete tudi v tiskani obliki. Odločitev je vaša.

20 15

Ni na zalogi

Šifra: 191003 Kategorija: Oznaki: ,
X
X
X
X
X
X