Vstopnice so na voljo samo prek spleta!

*Zaradi zdravstvene situacije Covid19, obiskovalce prosimo, da si zagotovijo vstopnice prek spleta v predprodaji.

Svetovni dan flamenka s CoraVientom

nedelja, 17. november ob 19:00

Dogodek je počastitev dneva – 16. novembra leta 2010, ko je UNESCO razglasil flamenko za eno od mojstrovin svetovne kulturne dediščine. Umetnost flamenka zajema preplet mnogih različnih ter bogatih tradicij: španske, bizantinske, judovske, arabske…, ki jo najmočneje zaznamuje ciganski vpliv. Od ostalih zvrsti ga razlikujejo specifično petje, prežeto s ciganskim melosom, poseben zven kitare ter temperamenten ples, ki redko koga pusti ravnodušnega.

To čutno umetnost iz španske Andaluzije vam bodo plesalke in plesalci Plesno kulturnega društva CoraViento v NEDELJO, 17. NOVEMBRA, ob 19:00, pripeljali naravnost v Dnevno sobo CSK-ja, kjer bo od temperamentnih udarcev nog, čarobnega plesa pahljač in barvnih kril, glasnih vzklikov ter smeha hitro postalo še bolj vroče kot na samem jugu Španije!

Vabljeni, da se nam pridružite v veselem in živahnem druženju ter, seveda, kakšnem kozarčku in prigrizku!

Spletna stran/ Facebook

Nakup digitalne e-vstopnice je popolnoma preprost in okolju prijazen. Vstopnico po nakupu prejmete po elektronski pošti. Ob prihodu na prizorišče pa zgolj pokažete QR kodo na telefonu. Vstopnice namreč ni treba natisniti, a če želite, jo lahko prinesete tudi v tiskani obliki. Odločitev je vaša.

5

Ni na zalogi

Šifra: 191117 Kategorija: Oznaki: ,
X
X
X
X
X
X