Espacio flamenco – Flamenko!

četrtek, 14. maj ob 20:30

Na tokratnem glasbeno-plesnem večeru Espacio flamenco gostimo dunajsko pevko flamenka Jeleno Reiter, kitarista italijanskega rodu Dario Piga. ter plesalca MIhaelo Wabra Kucler in Mitjo Obeda. Štirje vrhunski ustvarjalci nam pričarajo popolno flamenko doživetje, kjer petje, glasba in ples zaživijo in improvizacija dobi prosto pot.

Jelena Reiter je pevka hrvaškega rodu, ki živi na Dunaju, kjer nastopa in poučuje že vrsto let. V flamenko petju in kitari se je izobraževala v Sevilli in Granadi, sodeluje z različnimi kitaristi. Tokrat sodeluje z Dariom Piga, kitaristom z diplomo s Konservatorija v Sevilli. Živi in deluje na Češkem, nastopa pa po Evropi. Mihaela Wabra Kucler je ena najvidnejših plesalk flamenka pri nas in večeru pridaja subtilno ženstvenost. Mitja Obed je plesalec, ki sodeluje z različnimi zasedbami po Evropi in svetu.

Večer je del koncertnega cikla Espacio flamenco
Produkcija: PKD CoraViento // Mitja Obed – samozaposleni v kulturi

Nakup digitalne e-vstopnice je popolnoma preprost in okolju prijazen. Vstopnico po nakupu prejmete po elektronski pošti. Ob prihodu na prizorišče pa zgolj pokažete QR kodo na telefonu. Vstopnice namreč ni treba natisniti, a če želite, jo lahko prinesete tudi v tiskani obliki. Odločitev je vaša.

15

Na zalogi

Ob vstopnici boste prejeli še 15 kulturnih pik.
Šifra: 200314K Kategorija: Oznake: , ,
X
X
X
X
X
X