Odprte vaje so namenjene vajam umetnikom in našim članom. Zaradi zagotavljanja varnosti in upoštevanja NIJZ priporočil smo omogočili prevzem zgolj ENE vstopnice / vabila ali prepustnice na naročilo. Zato prosimo naše člane, da osebno prevzemate zgolj po eno naročilo na vajo. Hvala za razumevanje!

Nakup digitalne e-vstopnice je popolnoma preprost in okolju prijazen. Vstopnico po nakupu prejmete po elektronski pošti. Ob prihodu na prizorišče pa zgolj pokažete QR kodo na telefonu. Vstopnice namreč ni treba natisniti, a če želite, jo lahko prinesete tudi v tiskani obliki. Odločitev je vaša.

[dtwpb_yith_wcwl_add_to_wishlist el_class=”Dodaj vstopnico na seznam želja!”]

8

Na zalogi

Šifra: 200627 Kategorija: Oznaka:
1 5 10 25 50

Jeannette

petek, 24. julij ob 21:00

PRESTAVLJENO
Zaradi bolezni v skupini je koncert prestavljen na nov datum in sicer petek, 24. julij ob 21:00.

V KUD CSK FP prihajajo Jeannette –
harmonika, kitara, bobni, bas in glas mahnjeni na vintage zvok, ki v nalezljivem swingu vabi na ples. Njihov glasbeni stil bi lahko opisali kot swing noir, saj se radi predajajo temačnim, molovskim temam in kriminalnim srcezlomom.

Igrajo šanson, gypsy jazz, blues in rokenrol, ter hitro spreminjajo vloge iz omikanih Francozov v nemirne rokerje. Poleg avtorskih skladb, repertoar zajema priredbe v Jeannette preobleki – od sanjavih večerov v Moskvi, do rožnatega življenja v Parizu, kot ga vidi zaljubljena Edith Piaf.
Skupina aktivno deluje od leta 2013. Do danes se je zvrstilo preko 150 koncertov na različnih lokacijah po Sloveniji. Njihova avtorska skladba Permanentno moj je bila izbrana za kompilacijo Zabavni izbor Nika Records 2017 in nagrajena s snemanjem videospota na natečaju Spotvizija 2018.
V letu 2020 delajo na novem avtorskem materialu, nekatere nove skladbe pa boste lahko slišali na koncertu!

V a b l j e n i !

Jeannette so: Barbara Rehar – vokal, Sandi Kampuš – bobni, Alan Haidar – kitara, Aleš Boroš Barni – bas kitara, Andrej Kos – harmonika

X
X
X