Vstopnice so na voljo samo prek spleta!

*Zaradi zdravstvene situacije Covid19, obiskovalce prosimo, da si zagotovijo vstopnice prek spleta v predprodaji.

Good Reggae Party

sreda, 1. julij ob 22:00

V veliki potrebi po dobrih dogodkih smo postali žejni kvalitete v tej naši Reggae Kulturi; zdaj se počutimo dolžne narediti nekaj za to čudovito Reggae Glasbo zato smo se organizirali in se odločili sestaviti ter ustanoviti nekaj resnega.

Ker sodelujemo z resno kvaliteto mišljeno na zdravo sporočilo besedil teh glasbenikov in njihovih glasbeno unikatnih instrumentalnih del smo dolžni zdaj tudi mi tako deliti pristno sporočilo ter ne-popačeno kvaliteto, točno tako, kakšno so nam dali.

 

Moremo tudi priznati, da pri nas ego in denar nista na prvem mestu: zato denar zbran se ulaga v iste večere ter v bodoče večere za tuje glasbenike za katere bomo poskrbeli z najboljšim servisom, ker hočemo poslušati tudi veterane ter aktiviste od drugod…

” Podprimo vsebino, če jo hočemo doživljati. ”
DOBRODOŠLI v Prvo sezono JAH CLUB Dogodkov !
JAH CLUB – THE DUBWISE PRODUCTIVENESS

Ker nam resnično pomeni ta pristna in prijetna glasba, katera spodbuja zdravo pamet, pozitivno druženje, domače vedenje, prelepe dišave, resne in vesele pesmi ter nam ponuja sveže ritme iz vseh časov Reggae gibanja ter mnogo več…

JAH CLUB je posvečen izjemoma Originalni in Kvalitetni RASTA REGGAE in DUBWISE ROOTS Glasbi tako, kot SKAju, STEPPER DUBu, KING DANCE HALLu ter JAMAICAN JAZZu.

Zato izredno vabljeni se pridružiti ter zaplesati ob veseli publiki Slovenske Reggae Scene, ker je že čas, da resnično spet pokažemo kaj pomeni biti skupaj: Plesati in Družiti se v Res Dobri Reggae Družbi in Glasbi, katero vam postrežejo od JAH CLUBa Skrbno Izbrani Selektorji z svežimi selekcijami, da bo več dobrega za vesele Duše in Družbe, katere se pridejo Sprostiti in Uživati.

Zvočni MENU:
DABBA ROOTS The Healing Sound
JAH MESSENJAH Sound System
RASLEVI – Roots and Culture

” Zdrava Glasba za Ljudi od JAHja, da imamo nekaj vsi; tako, da je vesela vas. ”

Dogodek vam bomo predstavili z Originalno Svežimi vsebinami, katere bodo edino zdravo pamet spodbujale, ker si res ta boljše zaslužimo. Tako, da pripravimo se na POZITIVEN DOGODEK, kateri vas nima namena razočarati, ker Prava Reggae Glasba je zdaj tu.

Se Vidimo, Mir z vami.
P.S. Zmaga Ljubezen
JAH CLUB

 

Nakup digitalne e-vstopnice je popolnoma preprost in okolju prijazen. Vstopnico po nakupu prejmete po elektronski pošti. Ob prihodu na prizorišče pa zgolj pokažete QR kodo na telefonu. Vstopnice namreč ni treba natisniti, a če želite, jo lahko prinesete tudi v tiskani obliki. Odločitev je vaša.

5

Na zalogi

Ob vstopnici boste prejeli še 5 kulturnih pik.
Šifra: 200701 Kategorija: Oznake: , ,
X
X
X
X
X
X