Priporočamo nakup vstopnic prek spleta!

*Zaradi zdravstvene situacije Covid19, obiskovalce prosimo, da si zagotovijo vstopnice prek spleta v predprodaji. Zaradi popisa obiskovalcev po priporočilih NIJZja, smo omejili nakup na največ dve vstopnici na osebo. Seveda pa lahko nakup opravi več obiskovalcev hkrati.Vseeno se lahko vstopnice kupijo tudi na vhodu pred prireditvijo.

Nakup digitalne e-vstopnice je popolnoma preprost in okolju prijazen. Vstopnico po nakupu prejmete po elektronski pošti. Ob prihodu na prizorišče pa zgolj pokažete QR kodo na telefonu. Vstopnice namreč ni treba natisniti, a če želite, jo lahko prinesete tudi v tiskani obliki. Odločitev je vaša.

7

Na zalogi

Ob vstopnici boste prejeli še 7 kulturnih pik.
Šifra: 200725D Kategorija: Oznaki: ,

Trnovfest –  Drevored

torek, 25. avgust ob 22:30

Zasedba Drevored je bila ustanovljena leta 1979 v Novem mestu in aktivno delovala do leta 1989. V tem času je ustvarila kar nekaj izjemnih skladb in z uspešnicama kot sta Daleč od ponorelega sveta ter Poletna noč in dobila prav poseben, kultni status v zibelki dolenjskega rocka. Kljub temu so svoj prvenec Dekade posneli šele leta 2008, ko so se pred tem za skoraj 20 let poslovili od glasbenih odrov. Od ustanovitve skupine do njihovega prvenca je torej minilo 30 let. Zasedbo poleg dveh ustanovnih članov Dušana Prosinečkega (vokal, kitara, klaviature) in Primoža Hudoklina (vokal, kitara), sestavljata še Andrej Zupančič (zasedba Dan D – bas kitara) in Alen Tibljaš (zasedbe Laufer, Majke, Gibonni – bobni, tolkala).

X
X
X
X
X
X