Vstopnice so na voljo samo prek spleta!

*Zaradi zdravstvene situacije Covid19, obiskovalce prosimo, da si zagotovijo vstopnice prek spleta v predprodaji.

Trnovfest – LionShine + DJ L.T.

sobota, 8. avgust ob 01:00*

Za DNB poslastico bosta poskrbela LionShine in DJ L.T.

LionShine

LionShine je dj in zbiratelj vinilov iz Ljubljane in deluje v kolektivu LjubljanJah Vibes, s katerim prirejajo reggae in dub dogodke. LionShine pa poleg reggaeja, dancehalla, duba še zmeraj najraje poseže po dobrih starih jungle ritmih in tudi tršem DnBju ko se za to le pokaže prava priložnost. V ta namen je bil ustanovljen tudi Basolovka Crew, kjer se fantje in dekleta posvečajo predvsem Drum & Bassu. Za več informacij pa spremljajte spletne strani:
https://www.facebook.com/LionShineMusic
https://www.facebook.com/Basolovka
https://www.facebook.com/ljubljanjahvibes
https://soundcloud.com/basolovka

Dj L.T. je mlad Dj, ki je zrasel za bežigradom v Lubljani. Glasbena pot ga je ponesla v glasbeno kulturno društvo LjubljanJah Vibes, kjer sedaj snema mixe in ustvarja svojo produkcijo. Življenje mu vedno pomaga prebroditi reggae glasba, ki ga polni s pozitivo. Energijo in moč za premagovanje življenskih ovir pa mu daje Jungle in Dnb muska, zato že pridno vadi za Trnfest 2020.
https://www.facebook.com/LTreggae/

Nakup digitalne e-vstopnice je popolnoma preprost in okolju prijazen. Vstopnico po nakupu prejmete po elektronski pošti. Ob prihodu na prizorišče pa zgolj pokažete QR kodo na telefonu. Vstopnice namreč ni treba natisniti, a če želite, jo lahko prinesete tudi v tiskani obliki. Odločitev je vaša.

7 5

Na zalogi

Ob vstopnici boste prejeli še 5 kulturnih pik.
Šifra: 200808 Kategorija: Oznaki: ,
X
X
X
X
X
X