Priporočamo nakup vstopnic prek spleta!

*Zaradi zdravstvene situacije Covid19, obiskovalce prosimo, da si zagotovijo vstopnice prek spleta v predprodaji. Vseeno se lahko vstopnice kupijo tudi na vhodu pred prireditvijo.

Nakup digitalne e-vstopnice je popolnoma preprost in okolju prijazen. Vstopnico po nakupu prejmete po elektronski pošti. Ob prihodu na prizorišče pa zgolj pokažete QR kodo na telefonu. Vstopnice namreč ni treba natisniti, a če želite, jo lahko prinesete tudi v tiskani obliki. Odločitev je vaša.

7

Na zalogi

Ob vstopnici boste prejeli še 7 kulturnih pik.
Šifra: 2008143D Kategorija: Oznaka:

Trnovfest – Y.A.S.S. kvintet

četrtek, 13. avgusta ob 22:30

Y.A.S.S. kvintet sestavljajo mladi slovenski jazz glasbeniki, trenutno študirajoči v tujini, ki so se spoznali na Konservatoriju za glasbo in balet Ljubljana. Skupaj in posamično se redno udejstvujejo na slovenski in tuji jazz sceni, s skupnim zvokom pa skušajo predstaviti čimbolj evforično in energetično podobo jazz glasbe. Predvsem se pozna, da se glasbeniki že dobro poznajo, saj prek improvizacije uspešno komunicirajo drug z drugim ter s publiko. Igrajo starejše ter tudi bolj moderne jazz standarde in pa tudi avtorsko glasbo.
Maj Kavšek – trobenta
Lenart Debock – saksofon
Samo Hude – klaviature
Gaj Bostič – bobni
Gal Golob – kontrabas

X
X
X
X
X
X