Priporočamo nakup vstopnic prek spleta!

*Zaradi zdravstvene situacije Covid19, obiskovalce prosimo, da si zagotovijo vstopnice prek spleta v predprodaji. Vseeno se lahko vstopnice kupijo tudi na vhodu pred prireditvijo.

Nakup digitalne e-vstopnice je popolnoma preprost in okolju prijazen. Vstopnico po nakupu prejmete po elektronski pošti. Ob prihodu na prizorišče pa zgolj pokažete QR kodo na telefonu. Vstopnice namreč ni treba natisniti, a če želite, jo lahko prinesete tudi v tiskani obliki. Odločitev je vaša.

7

Na zalogi

Ob vstopnici boste prejeli še 7 kulturnih pik.
Šifra: 200829 Kategorija: Oznaki: ,

Trnovfest – Douchean + 9T8

sobota, 29. avgust ob 01:00

Zadnji elektronski večer Trnovfesta 2020; Douchean + 9T8!

Douchean

Douchean

Mlad producent iz Kranja, ki sonično raziskuje abstraktne oblike in neznane pokrajine skozi umazane, distorzirane sintetizatorje ter razbijaške ritme. Zgodba ga pelje skozi vse možne inkarnacije temačne podtalne plesne glasbe, za njegov zvok pa so značilne močne emocije ter zelo velika mera eksperimentalnosti.
https://www.facebook.com/douchean/
https://douchean.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/douchean_/

9T8

9T8 je ekipa dveh producentov in Dj-ev. Svojo skupno pot sta pricela leta 2017 in tako združila svojo ljubezen do glasbe, vinilnih plošč in analognih naprav s katerimi predstavljata svoj zvok. Zavzemata se za vrtenje na gramofonih, tako se v svojih setih predstavljata predvsem z svežimi,abstraktnimi in pa tudi old-school ritmi. Lineup sta si v preteklosti delila z imeni kot so: Jüsai in Valentino Kanzyani. Svojo glasbo sta v kratkem času uspela predstaviti na malem odru Kurzschlussa in po večini ostalih Ljubljanskih klubov.
https://www.facebook.com/9T8Djs/
https://soundcloud.com/989898989898989898

X
X
X
X
X
X