Koncert skupine GRIZL

petek, 11. september ob 21:00

Vabljeni na dozo finega domačega rocka, lokalno-ekološke pridelave. Koncert je v okviru promocije novega albuma “Pod pritiskom”.

Zoran Zlatič (ex K.U.T. Gas, ex Holder, ex Soulfood) – kitara, vokal
Jure Turel (ex TrainStation) – kitara
Tomi Gregel (Demolition Group) – bas, vokal
Ivica Gregel (Demolition Group) – bobni
Matjaž Predanič (ex Broken Arrow) – klaviature, vokal

Nekaj o skupini
Njihovo glasbeno ustvarjanje bi lahko z eno besedo opredelili kot rock, bolj odprta ušesa pa bodo za močnimi kitarskimi rifi slišala tudi izročilo bluesa, funka in vseh ostalih zvrsti, kjer distorziran kitarski zvok daje pobudo. Kljub temu pa zvočna slika Grizl daje občutek enakovrednosti med vsemi instrumenti, saj se hammond solaže nesramežljivo bojujejo s kitarskimi, oboje pa pravi izraz dobijo šele v primežu bobna in basa, ki neusmiljeno stiskata, drobita in potiskata naprej. Velika pozornost je namenjena tudi vokalu, ki v slovenskem jeziku skuša najti odgovore na večna vprašanja Zakaj? Kam? Kako? Pridite jih poslušat in mogoče kakšen odgovor najdete skupaj …

Spletna stran // Facebook // Instagram

Nakup digitalne e-vstopnice je popolnoma preprost in okolju prijazen. Vstopnico po nakupu prejmete po elektronski pošti. Ob prihodu na prizorišče pa zgolj pokažete QR kodo na telefonu. Vstopnice namreč ni treba natisniti, a če želite, jo lahko prinesete tudi v tiskani obliki. Odločitev je vaša.

7 5

Na zalogi

Ob vstopnici boste prejeli še 5 kulturnih pik.
Šifra: 200911D Kategorija: Oznaka:
X
X
X
X
X
X