Odprte vaje so namenjene vajam umetnikom in našim članom. Zaradi zagotavljanja varnosti in upoštevanja NIJZ priporočil smo omogočili prevzem zgolj ENE vstopnice / vabila ali prepustnice na naročilo. Zato prosimo naše člane, da osebno prevzemate zgolj po eno naročilo na vajo. Hvala za razumevanje!

Nakup digitalne e-vstopnice je popolnoma preprost in okolju prijazen. Vstopnico po nakupu prejmete po elektronski pošti. Ob prihodu na prizorišče pa zgolj pokažete QR kodo na telefonu. Vstopnice namreč ni treba natisniti, a če želite, jo lahko prinesete tudi v tiskani obliki. Odločitev je vaša.

7

Na zalogi

Šifra: 200919D Kategorija: Oznake: , , , ,
1 5 10 25 50

Elevation – elektronska kultura

sobota, 19. september ob 22:00

ELEVATION si je po seriji dogodkov na Trnfestu nabral moči in svežine, zato se ponovno vidimo septembra, ko nam bo na pomoč priskočila EMILY.

————————————————————-
*Emily*
Elektronsko glasbo je vzljubila ze v mladih letih. Po koncani plesni akademiji v Barceloni je izpolnila svojo zivljenjsko zeljo in se pod mentorstvom DJ Psihota v DJ soli naucila ‘vrtet’. Nastopat je zacela decembra. V tech house ritmih je publiko navdusila v Coco Cafe, Terminal The Music Lab in raznih privatnih zabavah. V oktobru pricenja tudi studij produkcije na Kreativnem Institutu v Mariboru.

https://soundcloud.com/emily-bizjak

https://www.facebook.com/EmilyDJmusicArt

————————————————————-
*Anže Ramšak aka Ramzes*
Ramzes stari faraon je bil eden najbolj znanih zavetnikov mačk v starem egiptu. V novem svetu pa se dviga novi faraon elektronske scene in s tem zavetnik vseh ljubiteljev tehna.

https://soundcloud.com/user-43772646/2020-06-26-6h56m40

————————————————————-
*Rocky’Rolla*
Uživa v vrtenju underground elektronske glasbe. Zanima ga vse med housom in technom, kjer ga najbolj navdušujejo funky, deep in melodični zvoki. V svojih setih rad združuje različne žanre. V zadnjem času veliko pozornosti posveča žanrom kot so melodic techno, melodic house ter tech house.

https://www.mixcloud.com/RockyRolla/
https://www.instagram.com/rocky_rolla07

X
X
X